Viikonloppu ja laatuviskit

26 Huh

Cheers mates,

Viikonloppu takana ja uudet kujeet taas mielessä. Olen pyhittänyt tämän maanantaiaamun kilpailevien nettikauppojen benchmarkkaamiseen. Kiinnostaa tsekata, kuinka ulkomaaneläjät hommansa hoitaa ja josko sieltä voisi jotain oppia.

Kilpailija-analyysin lisäksi olen koettanut tilata itselleni kunnollisia viskilaseja. Ei siis mitään paksupohjasia ja suoraseinäisiä vanhan koulukunnan äijälaseja vaan hieman snobbailevampia viskinmaistelulaseja, joissa tulppaaniprofiili ja pieni jalka. Single malttien (esim. Caol Ila, Laphroigh, Ardbeg ja muut Islayn savuiset) kanssa peuhaaminen on nimittäin mennyt sille hifistelyasteelle, et haluaa saada enemmän nyansseja irti ko. lajista.

Enää ei pelkkä etanolilla humaltuminen riitä vaan nyt pitää haistella ja tuijotella värisävyjä siihen malliin, et jalojen nesteiden juominen saattaa jäädä yhteenkin lasiin illassa. Näin nimittäin kävi esimerkiksi perjantaina ja kokemus oli silti lähes orgastinen. Miltei kolme timmaa tantradokasin (oma termi, saa kopioida;) olohuoneen nojatuolissa Ardbegin Rollercoasterin kanssa. Suosittelen! Ja tosta lystistä ei tule darraa ja tollasella tahdilla kalliskin lekkeri riittää ja riittää ja riittää…

Eli jotain tollaista lasia olen nyt etsinyt. Löysinkin hyvän satsin (6kpl) järkihintaan, mut jäi ostamatta ku postikulut UK:sta olis bungannu lähes 60 €. WTF!

Glencairn - oikeaoppinen viskilasi

Ja nyt takas duuniin, everyone!”

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: