Yksin kotona

3 touko

Wappu onnellisesti takana ja amatöörien juhlan viimeisetkin höyryt haihtuneet pitkän duunipäivän lomassa. Aika iisisti tuli kyl otettua, ku keskittyminen meni enemmän pokerin peluun ja skruudaamisen puolelle. Ulliksenkin skippasin, ku oli liian koleata vanhoille luille ja menin sen sijaan vanhemmille maistelee mutsin simaa ja munkkeja. Sunnuntaina sit tuli naatiskeltua brunssi Koffinpuiston Fannyssa (en tosin suosittele). Mies siis vanhenee ja viisastuu vuosi vuodelta. Olenko mä vuosikertaviiniä vai -viskiä?

Parempi puolisko duunireissulla ja palatsi allekirjoittaneen täydessä hallinnassa. Ohjelmassa siis luonnollisesti saunomista (kaljaa kiukaalle!), musan huudattamista (mm. Wolfmother, Sade ja Mastodon) ja urheilun (UFC) tuijottamista digiboksilta. No, pakko myöntää, et tuli tos heti duunipäivän päälle myös snadisti tiskattua (sellaista settiä, mitä ei koneeseen saa tunkea), sahailtua lattialistoja, pyykättyä treenikamoja ja sotkettua kuntofillariakin. Moderni herrasmies vauhdissa!

Nyt vetäydyin juuri pahnoille ja ajattelin jatkaa via Dolorosaani Anne B. Radgen Berliininpoppelien kanssa. Vähän samanlaista pakkopullaa, kuin viime kuussa Finladia-palkitun Uuni-romaanin parissa. En kyl ihan päässy jyvälle silloin Antti Hyyryn nerokkuudesta, mut kai sen jaarittelun on pakko olla taidetta ku palkinto kolahti tilille. Mulle maistu lähinnä puulle!? Eipä niitä propseja kyl kauheasti viimevuotiselle winnerillekään eli Sofi Oksasen Puhdistukselle täältä tippunut. Joten kai meitsi sit vaan on perusjuntti, vaik muuta aina koetankin esittää. Ja täl juntilla on sellanen(kin) ongelma, et kesken en suostu jättää mitään. Eli vaik kirja kuinka vituttais, niin mähän sen kahlaan läpi ihan rispektistä itteäni ja opuksen eteen uurastanutta taiteilijaa kohtaan. Urpoa, myönnän. Mut no can do, näillä mennään.

Kauniita unia! (194 sivua jäljellä!) 🙂

)

Anne B. Radge: Berliininpoppelit (Tammi)

P.S. Berliininpoppelit parani kovasti loppua kohden eli petrasi kuin sika juoksuaa. Oli siis lopulta ihan ok teos!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: