Ravintola Maroso

6 touko

Tuli tänään lounastettua savolaisen kikkarapään kanssa. Koska ystäväni oli eksyilemässä Larun suunnalla ja ite jumitin Kallion officella niin oli luontevaa valita kompromissipohjalta kohtaamispaikaksi Töölön hoodit. Treffit tehtiin siis Töölöntorille ja saksalaiset laatukiesit parkkeerattuamme katupartiomme harppoi Töölönkatu 27:ssa sijaitsevaan Maroso-nimiseen syöttölään.

Tultiin skidisti etuajassa (n. 10.50), kun aamuvirkkua kaverini lounashammasta hiukoo jo silloin, kun ite röyhtäilen vielä brekkarin jälkihöyryjä. No, se ei henkilökuntaa paljoa haitannut vaan herrasmiehet otettiin rennosti vastaan ja ohjattiin katetun pöydän ääreen. Siisti miljöö ja fiksu kattaus pisti heti öögaan ja lupasi hyvää bakkanaaliamme ajatellen. Lisää propseja paukkui, kun haahuilimme tsekkaamaan salin keskellä olleen salaattipöydän. Tuoretta & lämmintä leipää, raikasta tsatsikia, maukkaasti marinoituja oliiveja ja muita itäisen Välimeren alueen herkkuja oli runsaasti framilla. Loistava aloitus ja vannoutuneeksi lihansyöjäksi julistautunut moottoriturpa-avecinikin myhäili tyytyväisenä!

Hyvä meininki jatkui vielä pihviemmekin saavuttua pöytään. Annokset olivat keskivertoa harkitummin aseteltu ja kokokin oli maltillinen, muttei pieni. Herkullinen setti kokonaisuudessaan. Skidi nipotus kuului kuitenkin pöydän toiselta puolen, koska valkosipuliperunat oli vedetty liian ohuiksi slaisseiksi ja siksi ne oli snadisti visvaisia mestarikokkimme makuun… No, toi oli siis se ns. pakollinen nega ja kieltämättä hifistelyä. Kyseessähän oli kuitenkin lounas, eikä romanttinen heteroillallinen. Lopputulema olikin se, et ulos aurinkoiselle kadulle marssi kaksi kylläistä ja tyytyväistä karvaturpaa.

RuokaTUNTIMME nautinnon maksimoimme sitten Töölöntorin kahvilassa istuskellen, sumppia hörppien, paskaa jauhaen ja IHMISIÄ„ katsellen. Ei siis tsiigailtu pelkästään tipuja vaan loimme kriittisiä katseita myös rumemman sukupuolen edustajien suuntaan. (Ihmisten arvostelu ulkonäon ja habituksen perusteella on täysin aliarvostettua ajanvietettä) Muuten molto bueno sessio tuokin, mut SAATANA KU TÄ„Ä„L SOHJOLASSA ON KYLMÄ„! Toisaalta siinä lämmitti kyllä mieltä jo suunnitelmamme kesäisestä kokopäivän mittaisesta terassikierroksesta… 😉

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: