Tin Tin Tango @ Töölö

9 Kes

Tuli lauantaina TAAS valuttua Kalliosta Töölön puolelle. Syynä tällä kertaa se, että teki mieli istuskella kahvilassa ja samalla herkutella kupu turvoksiin brekkarimeiningillä. Fakta on se, ettei Bärtsissä oikein ole herrasmiehen standardit täyttäviä sumppi- tai aamiaispaikkoja ja siksi oli pakko venyä tuonne mummeleiden ja kiukkuisten välimallijohtajien kaupunginosaan.

Täräytettiin daamin kanssa TT parkkiin Töölöntorin kupeeseen ja purjehdittiin ineen Tin Tin Tangoon. Possea oli just passelisti eli pöytä löyty, kun skidisti skannaili, mut ei tarttenu yksin tsittailla ja kuunnella tuuletuslaitteen pöhinää. Mesta muutenkin kliffasti sisustettu eli ei mitään kermaperseistä design-meininkiä tai fiiniä pikkurillistailia vaan aavistuksen nuhjuista & kotoista fiilistä, olematta kuitenkaan missään nimessä ankeeta tahi kämäistä. Täytyy täs vaiheessa myös sanoo, et on jotenkin kylttyrelliä ja mannermaista nauttia aamiainen kahvilamiljöössä. Ja herrasmiehistelyksi lajin tekee se, et brekkari räävitään naamariin iltapäivän puolella. Ah, kuinka dekadenttia tällaisessa poroporvarillisessa ja protestanttisen etiikan mädättämässä maassa.

Pikaisen jonotuksen jälkeen pääsimme tilaamaan ja alta aikayksikön tiskin pirtsakka kissa kantoikin jo pöytäämme todella hekumallisen setin. Tilaamani, valmiiksi räätälöity satsi piti sisällään täydellisen kroisantin (erottäin harvinainen ilmiö) ja snadin kupin marmeladia, tuoreen kokojyväsämpylän, johon voi imeytyi kuin kusi saharaan, laadukasta sumppia (sis. loputtoman santsin), hedelmälihassa lilluvaa appelsiinimehua, juustoa, metukkaa yms. yms. Pakko oli myös unohtaa atkinsit ja tilata mehevä & tuore korvapuustikin siihen höystöksi. Orgastinen setti! Etenkin ku pötsi huusi nälästä ja klabbit kaipas huilia. Mikäs oli siinä ihmisen ollessa, ku veti tollasta satsia ääntä kohti, tsiigaili muiden pöytien sopivan sekalaista seurakuntaa ja nautti sivistyneestä naisseurasta.

Täydellinen voisarvi!

Suosittelenkin Tin Tin Tangoa varauksetta ja muutenkin kehoitan kanssaveljiä & -sisaria suosimaan stadin aamias- ja brunssimestoja. Samaa sopii tietenkin harrastaa böndelläkin, jos vaan löytyy mestoja! Vaik Fanny brunsseineen olikin viime sunnuntaina skidi pettymys hälinässään ja ahtaudessaan niin nykyään tota luksusherkkua eli kahvila-aamiaista serveeraa varsin moni (pääkaupunkimme) syöttölä & juottola.

Tänään oli luvassa vuorostaan äitienpäiväbrunssi Siltasessa. Siitä myöhemmin lisää…

Mvh,

JAG

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: