Lahjaksi kestävää tyylikkyyttä

13 Kes

Täällä taas eli in your face kaikki välimallin himoblokkaajat! Herrasmies ottaa rivakan loppukirin ennen hyvin ansaittua hermolomaa Kreikan suunnalla ja tuikkaa tuuttiin kolmannen postauksen vuorokauden sisään… Ja siksi mennäänkin nopeasti asiaan:

Mikä maksaa muutamasta kybästä muutamaan huntiin, kestää äidiltä tyttärelle ja soveltuu silti jokapäiväiseen käyttöön? Kotimainen jalometallista valmistettu koru.

Suomessa on vahvat perinteet kultasepäntaidossa ja alamme oppilaitokset ovat edelleen arvostettuja opinahjoja kansainvälisissäkin piireissä. Tuon Faberge-ajoilta jatkuneen tradition jaloimmat edustajat ovat nykyään naisia ja perinteisesti ukkovaltainen ala on kokenut viimeisinä vuosina selkeän muutoksen. Parhaat korusuunnittelijat ovat nykyään pelottavan usein naisia ja nuo kaikki (äijät & daamit) alansa huiput löydät nordicjewel.fi-sivustolla. Korusaitti esittelee mielenkiintoisimmat ja lahjakkaimmat korudesignerimme ja heidän tuotantonsa helmet. Ja lisäksi kaikki esillä olevat koru ovat myös ostettavissa parilla klikkauksella.

Eelis Aleksi / Lumoava: Finlandia-rannekoru (nordicjewel.fi)

Kirsti Doukas / Kalevala Koru: Ratsumies-rannekoru (nordicjewel.fi)

Kesän juhlien aiheuttama lahjastressi on helposti vältettävissä ja kaupoissa hikoilun voi jättää kokonaan väliin. Kestävä design-lahja on aina tervetullut. Se myös antaa iloa saajalleen koko elämän kaaren ajaksi! Ei siis voi mennä pahasti pieleen, jos antaa kesän juhlakalulle lahjaksi palan suomalaista kestävää muotoilua. Siis täältä löytyy!

nordicjewel.fi

Onnittelut ja kevyt poskisuudelma kaikille kevään (kauniimman sukupuolen) ylioppilaille ja kesän morsiamille!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: