Weeruskan hoteissa

22 Kes

Tuli kutsu Ravintola Weeruskan kantisiltaan. Koska kyseessä dallausmatkan (@ Alppila) päässä sijaitseva korttelikuppila, josta saa hyvää ruokaa, en keksinyt ainuttakaan syytä skipata eventtiä. Yleensä tulee poikettua tuonne lounasaikaan, mutta illat, ala carte ja etenkin messevät pizzat ovat myös tulleet varsin tutuiksi.

Weeruska on omalla listallani samassa kategoriassa mm. Casa Maren, Salven, Sea Horsen, Ilveksen, Juttutuvan ja Bullmanin kanssa. Eli kyseessä old school -rafla, josta saa aina hyvää & perinteistä murkinaa ilman turhaa kikkailua tai hinnalla vedätystä. Noita mestoja taitaa yhdistää se, et listalla on aina klassikkoja, kuten maksaa, lihapullia yms.

Weeruskan pizza

Maanantaina sitten kaappasin daamin kantoon ja heilahdettiin Weeruskan terdelle, jossa grilli jo pöhisi punaisena ja frendit venas pöydässä. Drinkkiflabat lyötiin ovella handuun ja pöydissä notkui juomakannuja, joiden tarkka sisältö ei selvinnyt koko illan aikana vissiin kellekään seurueestamme. Jotain päärynaesanssia siinä ainakin oli.

Skruudailtiin siinä sitten porukalla ja vaihdeltiin kuulumisia kylmyydestä täristen. Lämpötilaa nosti kuitenkin hyvä punkku, terassilämmittimen hööki ja etenkin pirun maukkaat makkarat. Nyt ei ritilällä todellakaan tirissyt mikään camping-mäinen peruskyrsä vaan tais lihaiset pötkylät olla peräisin Wotkinin Veijon sylttytehtaalta. Ainakin kumpikin sortimentti oli pirun hyvää, kiitos vaan.

Jossain vaiheessa ystävällinen ja hawaiji-henkisesti pukeutunut henkilökunta siten paimensi laumamme ineen, jossa odotti sitten pientä skabailua. Hawaiji-teema jatkui hulavanteen pyörityksellä ja limbolla sekä tietenkin pienellä juomaskaballa. Meidän itäsuomalaisista enemmistönsä ammentanut tiimimme kunnostautui kinkerissä sijoittuen toiseksi. Palkinnoksi Team Rakuunamme (Lappeenrantalainen juottola 90-luvulta) nappasi pullon kuoharia. Snadisti putos vaan pohja koko kisasta, kun henkilökunnan oma jengi otti aika giganttisen etumatkan heti avauslajissa. Eräs talon hehkeistä neitosista oli selvästi kuluttanut safkiksen jos toisenkin hulavanteen saloihin perehtymällä, sillä siihen malliin lanne keikkui ja vanne pyöri. Olis varmaan donna sheikannut koko illan, ellei tiimikaveri olisi kyllästynyt tuohon ikiliikkujaan ja sabotoinut suoritusta.

Omaa voittoflindaamme ei jääty avecin kanssa enää tuhoamaan vaan hypättiin broidin luksuskiesiin ja ajeltiin himaan todistamaan Italian kyykkäämistä MM-kisojen avauspelissään. Mut se on sit jo ihan toinen stoori…

Kiitos kuitenkin Weeruskan porukalle kivasta illasta, hyvästä meiningistä ja maukkaasta murkinasta. Jatkakaa samaan malliin!

Weeruskan Minna

P.S. Tuli vielä tollanen MAHTAVA meili tänään Ravintolakolmiolta:

Ravintolassa tarjoillun ruoan ja alkoholittomien juomien arvonlisävero laskee kaikissa ravintoloissa
22 prosentista 13 prosenttiin 1.7.2010. Tämä tarkoittaa 7,38%:n laskua ruuan ja alkoholittomien juomien myyntihintoihin.

Olemme sitoutuneet antamaan tämän alennuksen täysimääräisenä suoraan asiakkaillemme!
Kiitoksena hyvistä asiakassuhteista laskemme ruokien ja alkoholittomien juomiemme myyntihintoja
jo 15.6.2010 alkaen 7,4%!”

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: