Ravintola Allotria – hyvää ja kaunista!

1 Hei

”Olen usein tsiigaillut haikeasti Hämeentiellä Kurvin kulmille ilmestynyttä uutta raflaa, kun olen seissyt kiesilläni ruuhkassa matkalla kotiin tai tennikseen. Positiiviset huhut mestasta ovat kantautuneet viimeisten kuukausien aikana hörökorviini ja oli vain ajan kysymys, milloin kävisin auditoimassa uuden tulokkaan. Vaatimaton tavoitteenihan on tyypata kaikki stadin safkapaikat ja siksi täytyy pitääalati pyörät pyörimässä.

Tän viikon tiistaina koitti hetki, jolloin parempi puoliskotuntui kaipaavan snadisti lepyttelyä ja siihenhän yleensä tepsii hyvä safka. Koska ei ollut motia värkätä mitään (edelleen!) rakennustyömaana olevassa kotikyökissä niin ei auttanut muu, kuin suunnata klyyvari kohti Ravintola Allotriaa. Kroppa ja lady seurasivat perässä…

Ravintola Allotria

Koska aika on rahaa ja on kiire viikonlopun rientoihin niin tässä KERRANKIN lyhyesti ja ytimekkäästi:

Mesta osoittautui ihan mahtavaksi. Miljöö oli kohillaan, safkat sopivan mielikuvituksellisia (sortumatta piperrykseen) ja erittäin maukkaita, raaka-aineet tuoreita, annokset kauniita ja passelin kokoisia, ammatitaitoinen palvelu erinomaisen tyylikästä, taustamuzak hyvää, hinnoittelu järkevää ja asiakaskunta fiksun oloista. Mitäpä muuta voisi raflalta äkkiseltään edellyttää!?

Tiistain alkuilta oli kaiken lisäksi mukavasti buukattu, mikä kertoo omaa positiivista viestiään mestan nopeasti saamasta suosiosta. Aamupalaakin näytti olevan lauantaisin tarjolla. Vaikka tosta brekkarista olen pientä kitinää kuullut niin viikonloppuvisiitti saattaa tulla varsin pian ajankohtaiseksi.

Koska kaikki oleellinen oli kohillaan niin on pakko todeta, et yksinkertaisesti paras kotimainen ravintolakokemus muutamaan kuukauteen!

Allotria @ Hämeentie 68

Hyvä ruoka, parempi mieli!

 

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: