Man vs. nature

11 Hei

”Yksi maailman harvoista yleisesti hyväksytyistä faktoista on se, että luonto on ihmistä voimakkaampi. Silti isoegoinen herrasmies joutui taas kerran opiskelemaan tuon totuuden kantapään kautta. Tuli viime viikolla nimittäin lähdettyä rotsi auki koskeen kajakilla ja kipeetähän siitä tuli. Edelleen olo, ku olis vapaaotellut häkissä jonkun ison ja raivotautisen hormonipellen kanssa…

Piti sit mennä näyttämään paremmalle puoliskolle, kuinka tosimies kikkailee kivisessä koskessa yksikkökajakilla kuin vettä vaan. Eikä siinä kauaa nokka tuhissut, kun oli jo kulkupeli Ä„käsjoen kovimmassa juoksukohdassa poikittain kivillä. Ei auttanut muuta ku hätäpäissään repäistä aukkopeite irti ja daivata kuohuihin. Samassa rytäkässä lähti vielä vuokrabotski karkailemaan ku virtsa tenaladylta ja piti nöyrästi dyykata perään. Jalat hakkas kiviin ku shamaani bongorumpuaan allekirjoittaneen roikkuessa kajakin perässä. Virta vei herrasmiestä ja venettä kuin pässiä narussa. Aikani siinä sätkittyäni sain jaloille tukevan otteen ja pysäytettyä tuon nolon rypemisen.

Virta vie!

Siinä sit retuutin ja rimpuilin piripintaan täyttyneen jollan rantaan ja aloitin veden kippaamisen. Kamat karkaili kuohuihin ja jäljellejääneet tsydeemit läpimärkinä! Daami tsiigaili vastarannalla ja älys fiksuna kissana olla pahemmin kommentoimatta. Hieman oli neidolla huoli siitä, että sattuiko omaa gentlemannia. No eipä sitä tietenkään pystynyt myöntämään, vaik veri valu molemmista klabbeista, niska melkein sijoiltaan ja toinen rannekin oli totaalisen turvoksissa ja turtana. Ei auttanut ku feikata reipas ilme lärville ja jatkaa melomista loppupäivä.

Taivaltahan ei ollu tos bludaamisen kohdalla tehty ku puol timmaa ja edessä oli jokijotosta puolisen vuorokautta! No, osasinpa ottaa iisimmin seuraavat kosket & nevat ja keskittyä oleelliseen eli henkiinjäämiseen. Onneks ei ollu kukaan videokameran kanssa mestoilla;)

Extremeä!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: