Storören burgerit

29 Hei

”Tuli tos viimesimmän pyhäpäivän ratoksi kruisailtua Vanhaa Porvoontietä Sipoon suuntaan. Käytiin tsekkailemassa stadin uusia läänityksiä ja samalla poikettiin vetämään napaan hampurilaiset Cafe Storörenissä, joka sijaitsee siinä Hjalliksen uuden Sipoonranta-hässäkän kyljessä.

Storören grilli on pöhissyt menemään jo vuosia, mut nyt vasta sattui herrasmiehen reitille. Isoimpana motivaattorina visiitille toimi systerin antama suositus ja tarve ulkoiluttaa avecia lomareissailun nimissä. Lisäksi uteliaisuutta lisäs viel skidisti se, et huhut puhu Hra Harkimon lunastaneen ko. raflan itselleen.

Niinpä pölähdimme kaaralla parkkikselle ja meinas usko loppua jo siinä, ku tuntu et tuli keskelle raksatyömaata. Sitähän se oli, mut venesataman kupeesta löyty myös rafla terdeineen. Siinä ku saatiin vielä pöytä napattua niin, et siit ei joutunu tsiigailee työmaan karua settiä vaan pääs smyygailee merenlahden eli siis skönen suuntaan niin mikäs siin oli tsittaillessa.

Näkymä ja se hemmetin pahvimuki

Safkat tilattiin inestä ja vuoronumeroiden mukaan friidut sit roudas niit framille. Hikiseltä näytti työnteko tiskin sekä köökin puolella, joten ei ihme, et henkilökunta ei ollut ihan säteilevimmillään. Safkat tuli kuitenkin eteemme suht sukkelaan ja nälkä kun oli niin kiinni iskettiin ku sika limppuun. Pikkasen kaiveli, et hampurilaisateriani kera tilaamani limu tuli pahvimukissa. Bisset olivat naapuripöydissä kyl lasistobeissa, mut herrasmiehen juoman lässähtänyt muki ei vastannut odotuksia, ku setin hinta oli kuitenkin reippaasti yli kybän.

No, maku oli kuitenkin ihan kohillaan. Ranskalaiset tietenkin snadisti löysiä, mut pääasia eli aurajuustoburgeri pelitti ihan mainiosti. Etenkin kunnon köntteinä ollut aiti aurajuusto lämmitti mieltä ja muutenkin hampparin sisällä näytti olevan peruasasiat kondiksessa. Sielt löyty juuston lisäks punasipulia, jäävuorisalaattia, ripaus majoa ja tietenkin hyvin grillattu ja maukas jauhelihapihvi. Erikseen lautasella oli vielä suolakurkkupohjainen majosoossi snadissa kipossa, jolla pysty ryydittää settiä sit makunsa mukaan””¦

Seuralaisen kanahampurilainen näytti myös ihan mukiinmenevältä. Etenkin pihvinä toiminut grillattu kunnon broiskufile sai tyytyväistä nyökkäilyä ja muminaa osakseen.

Mestan miljöössä oli aika parantamisen varaa ja sitä upgreidaamalla sekä pahvimukeista luopumisella ja siisteyteen panostamalla tosta mestasta sais hyvän houkuttimen poiketa stadin rajaseudulle merenrantamurkinalle. Asiakaskuntaa riitti nytkin, mut luulis Hjallista kiinnostavan liikevaihdon kasvattaminen ja etenkin saatavissa oleva voitto. Ton mestan petraaminen vois olla hyvä tehtävä vaik syksyllä jatkuvaan diiliohjelmaan””¦”

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: