Kouvola keskellä stadia

2 Elo

Oli sit lauantaina isot odotukset, ku hiippailin kavereiden kanssa steissin bissehäppeninkiin. Kyseessä oli siis viikonloppuna kinkeröity Suuret oluet – Pienet panimot -tapahtuma.

Olis pitäny hälytyskellot soida, ku pari fiksuinta frendiä ilmoitti heti kättelyssä välttelevänsä ko. bakkanaalia ku ruttoa. Olen kuitenkin niin naivi ja oluenhimoinen ypsilön, et en antanut ton hillitä fiilareita ja niinpä sitä sit pamahdettiin rohkeasti mellakka-aidatun alueen porteista ineen. Hiki ja humalainen mökellys lävähti heti feissille ja siinä vaiheessa olis ehkä kandennu tehdä pivotti ja luikkia raikkaampien lähteiden ääreen. Eipä luikittu. Peremmälle vaan puskettiin kännisten vyölaukku- ja huumoripaitaäijien sekaan ja ””skidisti”” ahdistuttiin tollasesta ryysiksestä.

Enemmän hiipi vielä ahdistusta puseroon, ku tilailtiin ylihintasia tuopposia, särvittiin hiivaa seisaaltaan ja oltiin härkösten jurristen tuupittavana. Saatana et oli pettynyt olo, kun lopulta hiffas, ettei kyseessä ollutkaan pienten panimoiden persoonallisten oluiden hieno maistelutilaisuus vaan humalahakuinen rahastuskarsina, johon juna oli kuljettanut samat karvanaamat, jotka yleensä linnoittautuvat periferioiden kylätapahtumien bissekarsinoihin kiskomaan muovituopeistaan Lapin Kultaa.

Ken tästä käy, saa kaiken toivon heittää (kuva: http://www.olutliitto.fi)

No, tulipahan käytyä ja tsekattua toikin häpeninki. Ei kuitenkaan koskaan toiste! Ja saipahan ainakin maistaa muutaman uuden ölpän. Vaik tuli valittua vissiin aika huonosti, ku molemmat maistamani bisset (vehnäolut ja lager) tarjosivat aika pirun ylihumaloitua, bittermäistä ja muutenkin karvasta sekä pitkää jälkimakua…

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: