Hampurilainen herrasmiehen makuun!

3 Elo

Nyt tuli purastua leegot sellaiseen burgeriin, et veti hetkeks ihan hiljaiseksi. Ei meinaa löytynyt mitää kiukuteltavaa! WTF?

Ravintola Sipuli Kanavarannassa (@ Katajanokka)

Käytiin viikonloppuna nauttimassa auringossa, hyvästä seurasta, alkoholista ja etenkin erinomaisesta safkasta Ravintola Kanavarannassa. Tää mestahan on se Sipuli-raflan pikkubroidi siin Sipulin alakerran ja Skattan kanavan kupeessa.

Herrasmies tilasi pirtsakasti palvelleelta böönalta talon hampurilaisannoksen. Kanavarannan lista oli erittäin suppea, mut sillai hyvällä tavalla. Eli jokaiselle seurueemme jäsenelle löytyi mieluista settiä ja mukana oli sentään pari ruokavammaista kettutyttöäkin!

Burgeri oli todella maukas. Siinä oli kaikki maut kohillaan ja se tärkein, eli täs tapauksessa kahtena kappaleena esiintynyt jauhelihapihvi oli pirun mehevä. Lisäksi siinä oli hyvä grillatun maku ja muutkin mausteen just eikä melkeen kohillaan. Muutkin höystöt olivat vallan mainioita ja makuja ei ollut liikaa, vaan maukkaan sämpylän sisällä oli vaan just sitä, mitä pitikin. Ja tietenkin soosi oli tasapainoinen, eikä sitä ollut liikaa. Sopivasti oli.

Ranutkin oli rapeat sekä sopivasti suolatut. Ja niitä oli sopivasti. Enemmänkin olisin skruudannut, mut parempi näin;)

Kaikki siis kohillaan ja ruokajuomana Freixenet-skumppaa, joka sopi nätisti niin safkan kuin aurinkoisen ilmankin kyytipojaksi. Vaik yleensä gentlemanni ottaa hampurilaisen kokiksen tai kaltsun kaa niin välillä voi/pitää joustaa.

Sorry, et ei löydy kuvaa tosta burgerista. Ei malttanut stopata leukoja, ku pääs vauhtiin. Ei edes hovikuvaajani ehtinyt väliin, ku aloitin jauhamisen… Menkää siis paikan päälle tsekkamaan!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: