Hakiksen Himshikhar

8 Elo

Frendini A ei skruudaa peltilautasilta. Minä syön. A ei käy nepalilaisissa rafloissa. Minä käyn. Ja hyvä niin;)

Poikettiin yks ehtoo dinnerille Hakiksen Pitkänsillan kupees majailevaan Himshikhariin. Mesta on ollut siin nyt skidisti yli vuoden ja visiitti tais olla kolmas. Se antanee substanssia todeta, et noiden mukavien aasialaisten pikkugubbejen safkat on kohillaan. Taas tuli maittavaa settiä pöytään ja poistuttiin sit aikanamme kadulle kuvut turvoksissa ja hymyt lärvillä.

Nyt-liite stedas ton mestan joskus keväällä ja silloin hehkuttivat paikan Momo-annosta. Wanna be -ravintola-arvioijana piti sit itekkin sellainen tilata ja tutustua tuohon herrasmiehelle uuteen ruokamuotoon. Kyseessä oli jonkinmoisen nuudelitaikinahässäkän ineen duunatu lampaanlihaboltsi, jota sit dippailtiin johonkin mukavan mausteiseen soosiin. Toimi! Ja ylläripylärinä pöytään kiikutettiin annokseen kuuluva lammaskeitto, jossa tulisessa tomaattipohjaisessa liemessä killu mureita lampaan paistipaloja. Tota ei mainittu listassa, mut en paljoo vastaan pannu, ku sellanen bonarina klyyvarin alle heilahti…

Himshikharin lihapadat

Pöydän toisel puolelle kajahti perinteisempi setti eli jotain kanasydeemiä. Ne pelittää aina nois nepalilaisissa mestoissa ja hyvää se oli taaskin. Herrasmies siis pääs osingolle tohonkin satsiin.

Plussaa raflalle tippu myös siit, et sisustuksessa oli kliffoja yksityiskohtia, kuten upeesti kaiverrettu puinen buli baaritiski kruunaamassa komeutta. LIsäks seinillä roikku perinteisten Himalaja-panoraamakuvien lisäksi myös Nepalin iso kartta, jota pällisteltiin sit öögat killissä. Yleensähän noi stadin nepalilaiset on aika kloonattuja siamilaiskopioita toisistaan, joten edes snadi poikkeama tutusta kaavasta teki gutaa. Mut taitaa olla niinkin, et noiden lukuisten mestojen omistajat on kaikki sukua toisilleen. Eli yks serba on tänne aikoinaan eksynyt, perustanut sit tänne sillanpääaseman ja alkanu tuottaa sukulaisiaan tänne pohjoisen eldoradoon ihan liukuhihnalla…

Miinusta musasta. Ei ihan kaikki kohillaan, ku alettiin höristää jossain vaiheessa korvii sen suuntaan, eikä koskaan saatu selville oliko cd jumittanut vai oliko kyseessä muuten vaan oudosti junnaava ja nälkävuoden mittainen ”biisi”.

Tosta huolimatta herrasmiehen tsekkaussuositus.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: