Ihmebantu

9 Elo

Kotimainen sketsiviihde tuottaa aika säännöllisesti, mutta ikävän harvoin todellisia helmiä. Yks näistä viimevuosien tai oikeastaan vuosikymmenten klassikkotason viihdesarjoja on Ihmebantu. Herrasmiehen kategorioissa se meni samaan parhaaseen (ja ikävän harvalukuiseen) A-ryhmään Tabun, Pasilan ja Studio Julmahuvin seuraksi. Ikinä ei allekirjoittanutta oo paljoo naurattanut noi Speden, Heikki Kinnusen yms. mukahauskuudet ja oman A-ryhmäni takana bublaa B-levelillä mm. Pulkkinen, Ketonen&Myllyrinne, Mutapainin ystävät, Hymyhuulet, Tankki Täyteen, Reinikainen, Hei Hulinaa ja Nyhjää tyhjästä

Aika monta tuttua on ihan H-moilasena, ku alan siteeraamaan tai referoimaan Ihmebantun sketsejä. Toi johtunee siitä, et YLE ei vaan osaa puffata omia helmiään ja liian usein ne sit menee jengiltä ohi. Niin tais käydä myös nerokkaalle Ihmebantulle vuosi sitten kesällä.

Eli jos sullakin lyö iso fillari tyhjää tän sketsisarjan osalta niin tarkasta noi juutuupi-linkit. Omasta mielestäni erittäin älykästä, hyvin näyteltyä (megessä Tommi Korpela, Jani Volanen, Kari Hietalahti, Elina Knihtilä & Co), studion ulkopuolella eli hyvällä budjetilla duunattua kamaa. Siis todella loistavalla kässärillä varustettuja pitkiä sketsejä. Laatuviihdettä. Vaatii vaan hieman kärsivällisyyttä. Ja ÄLYÄ;)

IHMEBANTU nyt DVD:nä!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: