Lentävä hollantilainen vs. Siltasaari-seura

10 Elo

Haistakaa iso ja erikoispitkä p**ka kaikki siltasaariseuralaiset!

Tuli käytyä iltaolusella eräs kaunis ehtoo ja siin samalla palas vanhat katkerat muistot pintaan. Herrasmies nimittäin tunsi massiivista myötähäpeää siltasaarelaisten NIMBY-spedejen vuoksi toissa keväänä, kun tuon kermaperseasumiston aktiivit vastustivat uutta Flying Dutch -ravintolalaivaa, joka oli tulossa heidän saarensa takakulmaan. Nutturapäisten burberrytätien ja möhömahaisten mersumiesten argumentit uutta raflaa vastaan olivat kiusallisen noloja. Ääliöt esmes kiukuttelivat, ettei tollanen botski voi tulla heidän rantsuun, ku sellaisia kippoja ei ole Pitkänsillan sillä puolen ennenkään seilannut. Voi tsiisus!

Ravintolalaiva Flying Dutch on Pikkudami

Onneksi äly voitti tällä erää ja Pikkudami-purtilo luotsattiin paikalleen. Käytiin siis juts (taas) tsekkaamassa paikan tänkesänen pössis ja siit on todettava seuraavaa: Kyseessä stadin viihtyisin raflalaiva ja ylipäätään yks neibörhoodin mukavimmista terdeistä. Mesta on tyylikkäästi valaistu ja kalustettu, musa hyvää, posse siistiä ja juomavalikoimatkin ihan siedettävät. Palvelu skidisti nihkeetä, mut kaikkee ei voi saada. Kaiken lisäks botski on ankkuroitu sellaiseen kohtaan, et siinä ei ole muuta ku toimistorakennuksia naapurina. Ei luulis siltasaariseuralaisten unet siitä paljoa häiriintyvä.

Mikä meitä ihmisiä vaivaa, kun aina ollaan niin kärkkäästi vastustamassa muutosta ja kaikkea uutta ylipäätään? Siinä tulee tollasessa urpoilussa yleensä vaan kuuppa kipeeks ja paha mieli, ku harvemmin tääl pallolla mikään on niin pysyvää ku just muutos. Rakas anoppinikin vois ton pikkuhiljaa snaijata. Sieltäkin suunnalta nimittäin tuli jotain outoa nikottelua (jälleen), ku Lentävän hollantilaisen keissi oli akuutti…

P.S. Talon framille nostama yleinen jäävesikannu oli kiva bonari helleillan helpotukseksi. Tattis 😉

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: