Muotikellot (osa 1)

9 Lok

Päätinpä skrivailla pitkästä aikaa hieman kelloista. Tuli niin pitkää jorinaa, et päätin mahdollisia(?) lukijoita säästääkseni pilkkoa höpinän kahteen osaan. Täs eka satsi tuosta mopon karkailusta:

Muotikellot ovat monelle tutulle kellosepälle pahin mahdollinen kirosana, joka päräytetään naama punaisena esimerkiksi silloin, kun ruuvimeisseli lipee kämmenestä läpi ja veri lentää ku Tarantinon leffassa. Ymmärrän kyllä, että ammattiylpeän käsityöläisen niskavillat nousevat pystyyn, kun puhutaan pahimmillaan/parhaimmillaan parin kybän halpiskelloista, joiden ei ole tarkoitettu ikinä edes kestävän yhtä patterinvaihtoa pidempään! Siinä ei paljoo ammattilaisen huoltoapua kysellä ja niin jää kelloseppä ilman duunia & liksaa. Tosta huoltohommasta muuten joskus enemmänkin, I promise!

Police-rannekello @ gentleman.fi (nahkaranne)

Asialla on kuitenkin toinen puoli. Näillä hyvän näköisillä klokuilla opetetaan jengi käyttämään kelloja ja hiffaamaan, et tiuku on osa pukeutumista ja asukokonaisuutta. Harvalla finninaamaisella teininretaleella on fyrkkaa ostella sveitsiläisiä automaattikelloja. Sit ku ne painaa tuolla räkä poskella pitkin steissii niin, et kipinät iskee ilmaan kellon pussatessa asfalttia niin pilalla olis kallis kloku. Eikä siinä muutenkaan mitään järkeä olis, et sellasella näädällä olis monen tobon tiuku. Ja onhan se loppupeleissä kauppiaallekin ihan hyvää bisnestä, ku samalla juniorilla voi olla kymmenenkin eri kelloa. Siitä löytyy jo bile- sekä arkikelloa kylliksi ja aina on tiuku tilanteen ja kledjujen mukaan mätsätty. Siinähän sitä kellokulttuurin pohjaa just bygataan.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: