Muotikellot (osa 2)

13 Lok

Svenssonit elikkäs hurrit tekivät muotikellokeississä(kin) komeen tilin, ku saivat aikoinaan Acxentin lyömään hienosti läpi nuorison keskuudessa. Ei siinä kukaan paljoo kysellyt takuulappujen perään! Eikä paljoo napannut sekään, et maksettiin lähes pari hunttia klokusta, jos oli parin euron aasialainen mylly inessä. Pääasia oli vaan se, et kellot olivat sairaan päheen näkösiä! Ja nyt kuluttajan iloksi sillä samalla lammikolla metskaa jo varsin moni pulju/brändi.

Storm: Azuza limited edition (by gentleman.fi)

Axcentin lisäksi löytyy mageeta rautaa pilkkahinnalla ainakin brittiläiseltä Stormilta, Aussien Rip Curlilta, sveitsiläiseltä JetSetiltä, Fossililta sekä Memphisiltä. Eikä sovi unohtaa isoja brandejä, kuten Police, Dolce&Gabbana, Breil Milano, DKNY, GANT, Lacoste, Victorinox, BOSS (tuli kelloineen Suomeen vasta pari vuotta sitten!!), Diesel, Tommy Hilfiger ja niiden lanseeraamia (suht) edullisia kelloja. Ja noiden kaikkien kauppa käy taas vissiin ku siima, vaik aika-ajoin kuuleekin juttui, et kovin buumi olis jo menneen talven lumia. Yks briteissä suosittu ja ihan magee kloku olis kans Black Dice Industries. Sitä(kään) brändia vaan ei valitettavasti täältä härmästä vielä saa. Mut vinkki on nyt annettu ja jos tätä blogia joskus sattuisi joku jopa lukemaan niin pistäkäähän korvan taakse!!!

Rip Curl: Magnum (by gentleman.fi)

Parasta omasta vinkkelistäni tässä koko hommassa on se, et kellovalikoimat laajeni vuosituhannen alkupuolella ja tiskeihin tosiaan ilmesty ihan uuden näköstä ja mallista rautaa.

Tais siinäkin rytäkässä taas kerran käydä niin, et asiakas joutu hieman kouluttaa kello- ja kultakauppiaita. Nämä jäärät ku ovat tunnetusti niin pirun konservatiivisia jänishousuja, etteivät hannaa koskaan ottaa mitään uutta ja erilaista myyntiin. Nytkin kyseiset homekorvat heräs vasta, ku tajusivat et uudet myyntikanavat haukkas niiden leipää isolla baitilla muotikellojen ilmestyttyä vaateliikkeiden ja tavaratalojen repertuaariin.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: