Muotikellot (osa 3)

14 Lok

Itekki välillä hehkutan ja kuolaan kalliiden kellojen perään. Mut kyl on myönnettävä, et laatikosta löytyy useampikin tsipale näit halpoja mut stylejä muotitiukuja. Hienoa designia! Eihän siitä pääse mihinkään, et niiden ostokynnys on just hinnan takia mukavan matala. Eikä ostamisen esteenä ole myöskään ulkonäkö. Saisivat JetSetin lisäksi muutkin sveitsin jästipäät pikkasen päivittää valikoimaansa.

Yleensähän kelloissa ovat trendit olleet aika hitaita sykleissään ja esimerkiksi Baselin vuosittaisilla kelloalan jättimessuilla näkee ihan liian harvoin mitään uutta ja rohkeaa. Räväkin muutos lähes aina viime vuosina on ollut se, et kellojen halkaisija on kasvanut taas yhdellä millillä edellisvuodesta. Jihaa! Ei siis mitään kovin radikaalia ja repäsevää… (Ainakaan toistaiseksi). Mut kyl sielläkin on jättilafkojen isot pamput hoganneet tän muotikellojen buumin ja jotain kai siel senkin suhteen funtsitaan. Jään mielenkiinnolla odottamaan näiden dinosaurusten vastausta. SWATCHin muovikellot oli aikoinaan ihan hyvä yritys, mut sekin repäsy tapahtu silloin 80-luvun kieppeillä eli uus rykäsy olis jo tervetullut. Silloinhan se tehtii pakon sanelema, ku oltiin pahassa kusessa japsien digikellojen kanssa.

Converse: Scoreboard (by gentleman.fi)

Nyt oli vissiin taas ollu niin paljon lihavia vuosia 2000-luvun alkupuolella, et Sveitsissä on taas turruttiin takas vanhaan ja tasapaksuun meininkiin, ku ei oo ollu pakko tehdä mitään. Sääli, et niin usein jengi herää vasta ku on selkä seinää vasten! Mikäköhän oli tän taantuman kelloinnovaatio Sveitsissä? Ei oo mitän viel näkynyt…

Kandee muuten viikonloppuna suunnata Messukeskukseen. Siel on kaiken muun muoti&kauneus-sälän seassa Gold, Silver & Watch -messut ja siten hyvä tsäänssi nähä siistejä kelloja. Suosittelen.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: