Lapponia Jewelry 50 vuotta!

19 Lok

Lapponia Jewelry (Finland)

Viime lauantaina oli ilo ottaa daami taksin takapenkille ja ajella kohti Ravintola Sipulia. Tuossa tyylikkäässä skattalaisessa raflassa juhlittiin suomalaisen koruskenen kirkkainta kruununjalokiveä,Lapponia Jewelryä.

Kauniilla ja tyylikkäällä seuralaisellani oli ranteessaan anoppikokelaan lainaama hopeinen Lapponia-koru suoraan 70-luvulta. Iästään huolimatta tuo massiivinen Darina’s-rannerengas on edelleen tyylikäs ja moderni. Ja juuri tämä kuvaa kyseisen brändin tuotteiden erinomaista muotoilua ja vallankumouksellista edistyksellisyyttä. Mikä muu tuote millään designin saralla voi näyttää edelleen modernilta 40 vuoden jälkeen? Tai mikä tuote enää edes kestää ehjänä kyseisen ajan?!

Chao Hsien-Kuo: Ice Drops -kaulakoru (nordicjewel.fi)

Juhlailta oli juuri niin elegantti kuin osasin odottaakin. Herrasmies oli kuin kala vedessä nautiskellessaan pitkästä illallisesta, erinomaisesta seurasta, kuohuvista juomista ja messevistä esityksistä. Illan viihdepuolesta vastasivat kaunisääninen a cappella tyttöjen kvintetti Viisi, häikäisevä balettitanssija ja taidokas jazzpumppu. Orkan kanssa innostui myös jammailemaan yksi Lapponian pitkäaikaisista korusuunnittelijoista, Christophe Burger. Hieman herrasmiehen sielussa tuntui kateuden okaan pistos, kun ihailin ranskalaisen multitalentin saksofonisooloja ja karheankomeita vokaalisuorituksia. Kaikki illan ohjelmat oli kliffasti ujutettu safkauksen lomaan eli ei tarttenu nälkäsenä tsiigailla showta vaan rytmitys pelasi synkassa ahnaan vatsani kanssa. Ensin puheita, sitten alkupalaa, sit vähän musaa ja taas seuraava ruokalaji framille… Ei paha;)

Kaikki muutkin Lapponian suunnittelijat eli Chao, Weckström, Popovits, Havgaard ja Hirvonen olivat tietenkin mestoilla juhlistamassa yhtä maailman tunnistettavimmista korubrändeistä. Kotoisa ja lämmin tunnelma oli käsin kosketeltavissa ja aurinkoisten isäntien & emäntien sekä iloisten kutsuvieraiden viihtyvyyden eteen oli tehty niska limassa duunia. Ja kaiken tämän hyvän kruunasi Lapponian toimarin loistavat puheet. On aina ilo kuunnella hyvää esiintyjää, joka bamlaa suoraan sydämestään ja ottaa yleisönsä läsnäolollaan. Ja mikä parasta, rouva Lares ei ole liian kiintynyt omaan ääneensä vaan loistavalle puhujalle tyypilliseen tapaan osaa kiteyttää viestinsä sellaiseen mittaan, ettei allekirjoittaneenkaan lyhyt kärsivällisyys joudu koskaan koetukselle…

Kiitos Laura, Riitta, Petra, Tiia, Julle, Anu, Ari, oma rakkaani ja muu bilekansa ikimuistoisesta illasta. Kippis, Lapponialle!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: