Casa Maren päräyttävä Cappuccino

21 Jou

”Tuli kahvihammaksen kivistyksen riivaamana kruisailtua pitkin stadin lumisia spooreja ja yllättäen tupsahdin Lauttasaaren Casa Maren eteen. Ei muuta ku auto parkkiin umpihankeen ja ineen kahvitilausta tekemään.

Vaikka on raju luotto mestan safkapuoleen niin hieman olin skeptinen lounasajan kahvituksien suhteen. Voi kuinka väärässä herrasmiehenne olikaan, mutta sallittakoon nyt kerran vuoteen moinen erhe! Sumppi todellakin pelitti kuin sata jänistä…

Tiskillä kun kahvitilaustani änkytin niin heti tuli varmasti apteekinhyllymäisesti vastaus: ”Pia tekee sulle pirun hyvän cappuccinon”. Siitä sit kiltisti pöydän ääreen venaamaan ja kohta kuuma kupillinen roudattiin framille.

Hitto et näytti hyvälle, ja mieltä ylensi vielä kupin kyljessä möllöttänyt ravintolan nimikkokääreellä varustettu suklaapala. Nice touch! Ja jos oli maku kohillaan niin eipä ollut valittamista maunkaan suhteen. Etenkin vaahto oli täyteläistä ja passelin paksua jööttiä, jota oli mukava suu messingillä kauhoa kitusiin. Ei voi pelkästään moittia;)

Casa Maren Cappuccino by Pia

Kiitti siis kahvista ja anteeksi ennakkoluuloni, Casa Mare!”

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: