Salt & Pepper – perusbueno aamiaissetti

6 Hel

Tyypattiin frendien kera lauantaiaamuna Fredan ja Kalevankadun kulmassa hetken jo lymyillyt kahvila nimeltään Salt & Pepper. Tarkemmin sanottuna käytiin vetää huiviin heidän aamiaistarjonta, jonka hyväksi havaitsimme.

Salt & Pepper (Freda 30)

Brekkarissa ei ollut mitään kovin kummallista, mutta paketti oli sen verran fokusoitu ja laadukas, et kehtaa muillekin suositelle. 8,50 egen hintaan sai söpön pisamafriidun kiikuttamana naamansa eteen erittäin maukkaan cappuccinon (vaihtoehtoina myös latte etc.) ja vapaavalintaisen valmiiksi täytetyn sämpylän tahi reissarin. Muut mätöt sai/joutui sitten ite roudaa sivupöydästä. Siellä oli framilla tuoremehua, kaurapuuroa, hilloja, egua, jugurttia ja erilaisia myslejä ja muuta jyväosastoa. Monista muista ytimen brekkarimestoista poiketen tota itsepalvelusettiä sai ladottua lautaselle ilman jonottamista. Siit iso plussa, sillä jonottaminen ei todellakaan ole herrasmiehen hommaa!

Valitsemani kinkkusämpylä oli mehevä, tuore, maukas ja rapsakka eli veti hymyn korviin. Muutenkin tuosta kaikesta sai kivasti pötsin pullolleen ja lisäksi jäi hyvä maku suuhun. Eli hintaansa nähden Salt&Pepperin satsi oli enemmän kuin kohillaan. Käykää siis stedaamassa, jos olette huudeilla sopivaan aikaan. Ite mentiin ineen heti kybältä, ku ovet lävähti auki ja ainakin silloin mahtu hyvin tsittaa, vaik mistään isosta paikasta ei olekaan kyse…”

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: