Pacificon brunssi

25 Hel

Tuli pieni kaipuu Berliiniin, kun kävi fiilistelemässä eurooppalaista tunnelmaa Helsinginkadun Pacificon sunnuntaibrunssilla. Sen verran oli (hyvällä tapaa) boheemi, kansainvälinen ja rento pössis pyhäpäivän syömingeissä…

Pacifico (Helsinginkatu, Helsinki)

Pacifico on tarjonnut Kallion nuorille aikuisille suunnattua brekkari/brunssi-buffaansa vasta jokusen viikon lauantaisin & sunnuntaisin ja nyt sit herrasmiehen trendihajuiset stiflat osoittivat oikeaan suuntaan oikeaan aikaan. Pääsin siis  oman rakkaan kettutyttöni kanssa testaamaan erittäin suositun mestan meiningin ja herkkupöydän annin. Hyvää oli!

Parhaiten tosta sessiosta mieleen jäivät ja suun hymyyn vetivät tuoreista raaka-aineista ja yrteistä väsätyt kotitekoiset salsat, munakkaat ja erilaiset vegesörsselit. Sen lisäks framilla oli myös maukkaita lihapullia, nakkeja ja leikkeleitä eli ei ihan pelkkää ituhippiäisosastoa siis ollu katettu notkuviin pöytiin. Sinappikin oli maittavaa, vaik ei Chef Curly’siä ollutkaan! Hyvää olivat myös jogurtit, myslit ja marjat sekä maukas tummapaahtoinen kahvi. Ainoastaan leipä- ja juustosetit olivat skidejä petymyksiä, mut karvan alle kybän hintaansa nähden kaikki oli enemmän kuin kohdillaan.

Pacifico (Helsinginkatu, Helsinki)

Mikä siinä sitten olikaan ollessa ja möllötellessä, ku pöydässä oli maittavaa pöperöä, taustalla soi dj:n toimesta messevä musa (mm. spagetiwestern-henkistä meksikolaista trumpettimusaa) ja ympärillä pörisi kellonaikaan nähden yllättävänkin freshin näköisiä hipstereitä ja luovien alojen tulevaisuuden toivoja. Miljöökin on Pacificossa mukavan valtavirrasta poikkeava ja mieltä piristävä eli ei voi taaskaan muuta ku suositella tätä brunssikattausta kaikille liberaaleille ja vapaamielisille boheemeille. Siis humaaneille ihmisille, jotka ymmärtävät Berliinin kaltaisten seminuhjuisten kaupunkien estetiikan ja mielentilan päälle.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: