Huono pizza – huonompi mieli

21 Huh

Kiipesin tossa yks päivä nälissäni ylös Porthaninkatua ja jouduin törkeästi mainoksen uhriksi. Kotipizza siinä katuständillään hehkutti uutta burgeripizzaansa ja tuo reklaami osui sudennälkäisen herrasmiehen akilleenkantapäähän tuplalaukauksella. Ei auttanut nälkäisen kulkijan kuin alistua kohtaloonsa ja antaa Maslowin tarvehierarkian eläimellisimpien viettien viedä mies sisään ovista tuohon pahamaineisen tusinapitsaketjun haarakonttoriin.

Ei aikaakaan, kun eteeni kiikutettiin pizza, joka vain hyvin etäisesti muistutti mainosjulisteen vastaavaa luomusta. Vielä kauempana oltiin omien mielikuvieni jumalaisesta pizzan ja hampurilaisen pyhästä liitosta. Edessäni köllötti jauhelihapizza, jossa oli päällä halpaa cheddaria, ripaus jäävuorisalaattia, punasipulisilppua (lisämaksusta!) ja ällöttävää ””hampurilaiskastiketta””.

Pizzan ja hampurilaisen epäpyhä liitto

Harvoin jää tältä mieheltä pizza skruudaamatta, mut nyt iski raja vastaa. Ei vaan pystynyt tärvelemään sisuskalujaan ja mieltään tollasella roskalla. Kaikessa maistui isosti ””teollisuus”” ja siinä syödessä tuli todella vahva itseinho siitä, että tuollaista shaibaa vedin elimistööni. Ei voi suositella kenellekään!

Plussabojoja tosin nopeasta palvelusta ja aterian mukana tarjotusta xylitol-purukumista, joka hieman peitti suuhn pinttynyttä eltaantuneenoloista makua…

Tulispa kesä, jotta pääsis taas J:n veneellä Skifferiin pizzalle.

Mainokset

2 vastausta to “Huono pizza – huonompi mieli”

  1. kimmo 13/09/2012 klo 16.50 #

    haista paska

    • herrasmiehistelyablog 13/09/2012 klo 20.50 #

      Kiitos palautteesta! En tosin aio noudattaa kehoitustasi, mutta ymmärrän mistä mielesi synkästä sopukasta tuo kumpusi… Kehoittaisin puhumaan vakavasti äitisi kanssa. Kyllä se siitä. 🙂

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: