Kesäterassille: Steinlager

6 touko

Arska skriinaa ja kelit lämpenee. Suomen suven lyhyt mutta kiihkeä terassisesonki on siis jo ovella kolkuttelemassa… Ja koska terassilla tsittailuun kuuluu ehdottomasti bissen lipittely niin nyt on herrasmiehen tavoitteena hieman kartoittaa niitä jaloja ohrajuomia, joita tänä kesänä kannattaa terdellä siemailla. Ä„lä siis suostu kiskomaan taskulämmintä Karjalaa muovituopista vaan satsaa makuu sekä laatuun. You’re worth it!

Steinlager - laatubisse Uudesta-Seelannista

Ensimmäinen tiukat kriteerit täyttävä terdebisse kesälle 2011 on ehdottomasti uusiseelantilainen Steinlager Pure. Käytiin sitä Sir Richardin kanssa maistelemassa tuossa hiljattain ja testin perusteella tuo olut sopii suomalaiseen terassinautiskeluun kuin klyyvari feissiin. Puren raikas ja täyteläinen maku antoi erittäin laadukkaan makukokemuksen.  Tämä luksusluokan laagerolut pitkäkaulaisessa flindassaan istui kivasti handuun, näytti hyvältä ja maistui niin messevältä, että sitä kiskoisi kitusiin hymyillen vaikka vesisateessa.

Ainoa (snadi) miinus siitä, et tota hiivaa saa vaan Kampin Aussie Barista! Mut onpahan hyvä syy mennä tonne expattien sillanpääasemaan aistimaan kansainvälistä ja rentoa ilmapiiriä. Hyvästä palvelusta, loistavasta sijainnista ja laajasta sekä varsin spesiaalista bissevalikoimasta puhumattakaan. Cheers mates!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: