Bravuria – pasta mesta

18 touko

Stadin ytimeen, aivan Alkon lippulaivamyymälän kylkeen on avattu uus pastamesta nimeltään Bravuria. Pari kuukautta se on siinä nyt vissiin jo pojottanut, joten olikin korkea aika käydä ensimmäisellä koeajolla. Etenkin sijainti tolla ravintolalla on niin hyvä, et sinne oli helppo poiketa ihmettelemään””¦

Bravuria

Paljon muuta hyvää en sit tosta S-ryhmän raflasta keksikään. No, onhan sisustus ihan siisti sekä tyylikäs. Lisäksi pieni hatunnosto myös siit, et on uskallettu kokeilla uutta konseptia. Tuo konsepti tosin ei toimi sitten pätkääkään eli siihen koko homma kaatuu ja rytinällä.

Bravuriassa nimittäin on käytössä ovelta jokaiselle pokalle jaettava älykortti, jota siten vingutetaan kaikilla tiskeillä ja jokaisesta ostoksesta. Ovela tapa kerryttää puolihuilimattomalle asiakkaalle iso lasku! Asiakkaita tosin tämän testikäynnin perusteella paikalla ei vielä paljoakaan ole ja itse veikkaan, ettei tulekaan. Voin kyllä olla väärässäkin, sillä käyväthän ihmiset Rossossakin sankoin joukoin.

Bravuriassa nimittän kaikki maksaa ja koko homma on aika lähellä jo härskiä rahastusta. Vai mitä sanotte siitä, et kuplavesi on ainoo vesivaihtoehto ja sitä saa itse valuttaa lasiinsa 1,50 €:n hintaan. Lisäksi pastan noutotiskillä olevat, ihan maukkaan makuiset luomuleivän miniatyyribiitit (2kpl) ovat kanssa hinnoiteltu samaan puolentoista egen hintaan. Kun lounaalla pastat muutenkin olivat kympin pintaan niin tulee aika suolanen hinta ihan perussetistä. Ja tonkin kestäis, jos safka olis erinomaista. Sitä se ei kuitenkaan ollut.

Tuorepastat valittiin ite tiskiltä muistaakseni viidestä eri sorttimentista. Ja vittuilua tuli heti tiskin takaa, jos koetti kysyä mitä ne vaihtoehdot mahdollisesti olivat, kun ei heti huomannut paperille printattua listaa. Sit ku pasta oli valittu, niin kokki alkoi vääntää annosta ja sitä operaatiota sai sit joko jäädä tsiigailemaan tai sit sai mennä pöytään hetkeksi tsittaamaan ja noutaa pastansa myöhemmin. Ihan saakelin kökköä ja toimimatonta oli ainakin ensikertalaisen mielestä koko touhu ja kun viimein pastansa roudas pöytään niin oli jo valmiiksi skidisti kypsä koko touhuun.

Eikä fiilistä parantanut valitsemani sienipastan vaatimaton maku ja nimellinen sienimäärä, jota kylläkin kompensoitiin isolla kökkäreellä tagliatellea. Kuivakka ja tasapainoton kokonaisuus, josta jäi osa skruudaamatta. Ruokailunautintoa ei lisännyt myöskään se, et mestan pöydät olivat joko ylikorkeita baarituoleilla varustettuja malleja tai sit kahvitteluun sopivia erittäin matalia, joissa sit tsittaa pehmeällä tuolilla ja kaukana annoksesta. Ihan kivoja ja hyvännäköisiä, mut erittäin kaukana käytännöllisestä ja miellyttävästä lounaskokemuksesta.

Ei siis toiminut alkuunkaan mulle. Ei ainakaan ekalla kerralla, mut vois tehdä viel toisen tyyppauksen vaik joku iltapäivä, kun kahden jälkeen mainostavat myyvänsä samaa settiä kaksi pastaa yhden hinnalla -tarjouksella. Josko siihen mennessä myös henkilökunta olis ottanut homman haltuunsa ja olisivat hieman vähemmän kireellä pinnalla varustettuja!?

En voi tolle systeemille kovin pitkää tulevaisuutta povata, ainakaan ytimen lounaskilpailun kovassa pelissä. Kallis, epämiellyttävä, pottuileva ja mauton lounaspaikka ei ole sen kisan voittaja. No, onneks S-ryhmällä on fyrkkaa. Kukaan yksityinen ei tuollaista ravintolaa kauaa pyörittäis! 😉

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: