Testipenkissä Café Lasipalatsin brunssi

21 touko

Aivan stadin ytimessä sijaitsee funkkisrakentamisen hyvin vaalittu helmi, Lasipalatsi. Ja tuon herrasmiehen suosikkipytingin keskellä pitää majaansa Café Lasipalatsi, jonka brunssiantimia käytiin kavereiden kanssa testaamassa viime viikonloppuna.

Café Lasipalatsi

Sunnuntaina kahvila avasi ovensa 11.00 ja nuoret hipsterit rynnivät raikkaina ja trendikkäinä ovista sisään. Oma vähemmän freessi seurueeni meinasi luovuttaa jo kynnyksellä, koska mestaan muodostui heti kättelyssä pari aika massivista jonoa. Toisessa jonotettiin tiskille maksamaan ja toisessa sitten brunssipöydän herkkuja. Ei jotenkin näillä kilsoilla enää jaksa jonossa pönöttää!

Napattiin kuitenkin kettuina itsellemme vapaa pöytä, jossa sitten tsittailimme ja tsiigailimme juniorien jonotusriittiä. Hankalalta näytti tuo touhu, koska molemmat jonot pakkasivat kahvilan eteisen aivan tukkoon ja pienessä tilassa sitten porukka koitti kikkailla tarjottimineen. Meininki oli kuitenkin hyvä ja kukaan ei näyttänyt tosta ruuhkasta tykänneen kyttyrää.

Pian kuitenkin tuo alkuhuuma oli ohi ja mekin pääsimme tekemisen makuun. Ei siis muuta ku massit tiskiin ja tarjotinta täyttämään. Alkuun kasasin satsin lämpimiä herkkuja omalta pöydältään, johon oli läväytetty esimerkiksi maukkaita omatekoisia lihapullia, tuhdisti tirisevää pekonia sekä erinomaisen mehevää lihapiirakkaa.

Noilla suonentukkijoilla pääsi hyvin alkuun ja sitten vaan perään leikkeleitä, juustoja, kroisantteja ja muuta brunssipöytien perussettiä. Upeita lautasia sain rakennettua (ei kuvia, sorry) ja tuli herkuteltua taas kerran ihan tuelta. Erityisesti mieleen jäi positiivisina poikkeuksina kilpaileviin kattauksin verrattuna tuo jo mainittu lihapiirakka, tavallista hieman laajempi ja laadukkaampi juustovalikoima sekä cashew-pähkinät.

Hienokseltaan siis erosi parempaan suuntaan Cafe Lasipalatsin brunssi stadin runsaasta tarjonnasta. Ja jos jotain haluavat siellä petrata niin jälkkäriosastoon voisi hieman panostaa enemmän. Nyt tarjolla ollut pähkinäinen baakkelsi oli aika teollisen makuinen ja muuten erinomainen brunssi sai skidisti laimean loppuhuipennuksen.

Mainokset

Yksi vastaus to “Testipenkissä Café Lasipalatsin brunssi”

  1. Huli 16/05/2012 klo 12.28 #

    Melua ja meininkiä oli tarjolla myös kun mä istuskelin täällä brunssilla. Mutta jälkkäriosasto oli musta loistava – ne muffinit varastivat sydämeni. 🙂

    Oma arvosteluni löytyy täältä: http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2011/11/23/brunssi-cafe-lasipalatsi/

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: