Tooheys Extra Dry – hyvää mutta harvinaista

24 touko

Eräs aikaisempi postaukseni oli innoittanut asianomistajatahon kutsumaan minut bissemaistiaisille. Paha tällaisena loppasuuna oli tuollaisesta räätälöidystä kutsusta kieltäytyä! Niinpä suhasin yhtenä iltana metrolla Kamppiin ja siitä sitten liukuportaiden siivittämänä Aussie Bariin.Baarissa mestan herra & hidalgo Bejay löi räpylään heti ekan olutflindan. Kyseessä oli Aussie Barin omaa maahantuontia oleva Steinlager Classic. Tuo maapallon toiselta puolelta roudattu laager oli skidisti liian humaloitu herrasmiehen makuun  ja etenkin pitkä sekä kitkerä jälkimaku aiheuttivat sen, ettei tuota laatua tullut toista illan aikana imuroitua. Sinänsä yllättävää, sillä saman lafkan Pure taas pelittää paremmin kuin sata jänistä.

Oikea Jackpot tuli kohdalle siinä vaiheessa, kun handuun ilmestyi australialainen Tooheys Extra Dry. Siinä olut meikäläisen makuun! Mikä oli herrasmiehen bisseä siemailessa, kun nieluun valui raikasta mutta samalla erittäin täyteläistä aussiolutta. Rikkaan maltainen maku toimi niin hyvin, että piti oikein pysähtyä makustelemaan. A-oluen vahvuinen laatujuoma tarjoillaan 3,45 desin lekoissa ja tuollaisen herkun heittää huomaamattaan huiviin sekunnissa tai parissa, jos ei ole valppaana. Vastaavanlaista ohrapirtelöä saa harvoin kohdata ja olisi ollut moukkamaista haaskausta vaan kaataa menemään.

Toohey Extra Dry (from Australia)

Tooheys tekee kuulemma paljon yhteistyötä ausseissa surffipiirien kanssa. Näyttää siis siltä, et surffijengillä on hyvä maku myös bissen suhteen, eikä se siis rajoitu pelkästään kissoihin ja kledjuihin. Ei siis mikään ihme, et Aussie Barissakin näkyi paljon Rip Curlin kamaa. Tais olla henkilökunnallakin Ripin kledjut yllä, btw.

Tuo ystävien kesken TEDiksi (you figure it out, Einstein) nimetty bisse kärsii kuitenkin samasta viasta kuin toinen Aussie Barin lemppareista eli edellä kehumani Steinlagerin Pure: sitäkin saa ainoastaan tuosta yhdestä juottolasta koko maassa! Huhut tosin kertovat, että Bejay olisi avaamassa raflat myös Tampereelle ja Turkuun eli ei hätää maalaisserkut, kohta noita laatuhiivoja saa myös kehäteiden väärältäkin puolelta. Hyvää kannattaa odottaa!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: