Converse – uusi peluri kellokentällä

29 Kes

”Vuosia ovat kellomaailman tiukimmat puritaanit kitisseet markkinoille rynnivien muotibrändien invaasion vuoksi. Etenkin arvonsa tuntevia kelloseppiä syö rotan lailla halpojen, ns. muotikellojen heppoiset koneistot, joita on sitten lähes mahdoton fiksata kondikseen ongelmien ilmettyä… Ite toivotan ton osaston avosylin vastaan, sillä mieluummin kymmenen edullista ja persoonallista kelloa, ku yks junttimainen Rolex.

Allekirjoittaneesta on kliffaa, ku on laatikko täynnä tiukuja, josta voi sit valita ranteeseen kulloiseenkin tilanteeseen ja outfittin passeleimman. Laatukellot on laatukelloja ja accessories-osasto on sit ihan erikseen. Molemmille on sijaa näillä markkinoilla! Ja hyvin ovat edulisemmatkin klokut kestäneet herrasmiehen menossa mukana eli aina on paristonvaihdolla saatu pysähtynyt ajannäyttäjä nakuttamaan…

Uusin peluri näissä edullisimmissa muotitalojen kelloissa on Converse. Tuo lähinnä stifloistaa tunnettu brändi lanseeras juuri Suomeen uudet mallinsa ja sen verran hyvän näköistä settiä oli tarjolla, et napattiin niit myös tonne herrasmiehen verkkokauppaankin myyntiin. Hyvin erottuu massasta ja brändin rela, nuorekas sekä katu-uskottava fiilis on saatu hilattua messiin myös noihin uutuuskelloihin… Hyvältä näyttää, vai mitä?

Converse: Lowboy

Converse: Bootleg

Converse: Canvas

Converse: Clocked

Converse: Rocker Cuff

Converse: Rookie

Converse: Scoreboard

Converse: Sport Authentic

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: