Nick Cave: Bunny Munron kuolema

15 Hei

Muusikko-kirjailija-runoilija-käsikirjoittaja-näyttelijä Nick Cave on aika multitalentti äijä. Vaik esimerkiksi kaikkeen herran musatuotannon virtaan en olekaan päässyt kiinni niin jokaisen hänen skrivaamansa kirjan olen kyllä lukenut. Mikään herran kirjallisen tuotannonkaan fani en sen kummemmin ole, mut aina nois aussiäijän opuksissa on ollu jotain persoonallista tatsia ja lukukokemuksina ne ovat olleet mieleenpainuvia. Hyvässä ja pahassa.

Nick Cave

Sama virsi jatku myös tän 2009 julkaistun tekeleen kanssa. Tempasin kirjan läpi tos lomareissun iltapuhteena ja en oikein missään vaiheessa osannu päättää, onko kyseessä hyvä vai huono teos. Sen verran vastenmielisen hemmon oli Cave loihtinut kirjan pääosaan, et pahaa teki. Lohtuna kuitenkin oli, et jo nimi antaa olettaa, ettei tolle limanuljakeelle eli Bunnylle kovin hyvin voi käydä.

Vai mitä sanotte hahmosta, joka on täysin libidonsa vietävänä ja patologisella pettämisellään ajaa vaimonsa itsemurhaan. Ja kun eukkoa kuopataan suvun ja frendien läsnäollessa, livahtaa Bunny kesken monttubileiden runkulle vessaan. Kotikäyntejä tekevänä kosmetiikkaedustajana toimiva mies jää sitten snadin skloddin yksinhuoltajaksi ja nappaa pojan mukaan seuraavalle reissulleen. Kundi siin sit tsittaa autossa, kun faija vonkaa, raiskaa ja ryyppää. Tyrmäystipat, viski, minibaarit ja jatkuva masturbointi ovat keskeisimmät osat Bunnyn elämää ja suurimman osan skidistä aivokapasiteetistään sekava mies käyttää kuvittelemalla mielessään Avril Lavignen vaginaa. Että sellainen tyyppi!

Bunny Munron kuolema (Like, 2009)

239-sivuinen kirja on jaettu kolmeen osaan, joista ensimmäisessä Bunnyn mopo keulii, tokassa se sit lähtee lapasesta ja kolmannessa karkaa kolisten rotkon pohjalle. Tuota saagaa on kyl ihan kiva seurata ja upeita kohtauksia on Cave sinne sekaan loihtinut. Aina ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa ja se juuri hyvällä tavalla hämmentää lukijaa ja tekee tästäkin lukukokemuksesta muistettavan.

Kaikille Bunny Munron kuolemaa ei voi missään nimessä suositella, mut kyl tää vissiin lukemisen arvoinen systeemi on. Itse toivon, et joku ohjaaja tarttuis tähän ja vääntäis kirjan elokuvaksi. Olis taatusti näkemisen arvoista settiä toi Bunnyn psykoottinen kohkaaminen!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: