Liuskaluodon pizzat – OMG!

20 Hei

Nyt kun arska tuuttaa täydeltä terältä on myös venekausi sen myötä parhaimmillaan. Herrasmiehelle veneily tarkoittaa yleensä pikkukivaa stadin edustalla pörräilyä kaverin paatin kyydissä. Ja tietenkin poikkeamista sitten johonkin rantakuppilaan fiilistelemään muiden ahavoituneiden merikarhujen seurassa. Viime kesänä eräällä tuollaisella meriretkellä eksyttin Liuskaluodon Skifferiin ja silloin saatiin vetää napaan ihan uskomattomat messevät pizzat.

Nyt oli aika verestää Mr. (Kello)Finlandin kanssa noita vuoden vanhoja muistoja. Tarkoituksena samalla tsekata, onko aika kullannut tuon(kin) muiston vai saako tosiaankin Liuskaluodon Gulf-venebensikseltä stadin parhaat pizzat? Niinpä navigoitiin jahdin kokka kohti Etelä-Helsingin helmeä ja pantiin rohkea testiryhmä hommiin… Välillä tää bloggaus on aika kovaa ja raakaa duunia! 😉

Skifferi @ Liuskaluoto

Päästyämme tyrskyjen läpi kunnialla Skifferin laituriin huomasimme, että a) paikka oli ihan tupaten täynnä ja b) olivat menneet hieman tuunaamaan pizzalistaansa. Hyvä homma, et jengi on löytänyt ton mestan ja saahan sitä ruokalistaa kehittää eteenpäin, vaikka aika lähellä täydellisyyttä oltiinkin jo viime kesänä. Nyt oli tosiaan pientä hienosäätöä toppingeihin tehty ja sillä saatu valikoima sille houkuttavuustasolle, et listalta olis tehny mieli vetää jokainen vaihtoehto. Jono vaan kasvo selän takana sen verran rivakasti, et oli lyötävä nopeasti tilaus tiskin ja siirtyä pöytään lukuisten muiden seurueiden sekaan venaamaan…

Skifferi on nimennyt Liuskaluodon kunniaksi pizzansa Liuskoiksi ja tuo nimi on erittäin osuva. Liuska sopii äärimmäisen hyvin nimeksi tuollaisille ovaalinmuotoiselle ja ohutpohjaiselle gourmetpizzalle. Ja gourmeetahan ne taas olivat. Reilun puolen timman venttailun jälkeen vedin Surf&Turf -lätyn naamariin ja jokainen haukku oli silkkaa nautintoa puhtaimmillaan. On se kumma, kuinka hyvä safka pizzakin parhaimmillaan on! Ei sihen tarvita ku ohut ja rapea pohja, siihen sit päälle mehevä ja mausteinen tomaattikastike sekä tietenkin tuoreet ja laadukaat raaka-aineet. Tässä tapauksessa jälkimmäistä osastoa edustivat sopivan tulinen chorizo-makkara, maukas katkarapu ja tuoreet yrtit. Nam.

Skifferin Liuska - parasta stadissa!

Mikä parasta, kesää on vielä runsaasti jäljellä eli herrasmies ehtii taatusti vielä toisellekin pizzalle. Täältä tullaan siis vielä eli pitäkäähän uuni kuumana, bisse kylmänä ja reggaet jauhamassa!”

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: