Weeruska – maksaa koneeseen

30 Hei

Iski ihan puskista raastava himo saada maksaa syödäkseen. Aika yllättävä tunne, jonka taustalla kummitteli joko raudanpuute tai hiljattainen messevä makukokemus Cellassa. Niin tahi näin niin asialle piti tehdä jotain ja äkkiä. Onneksi sain Sir Richardin houkuteltua megeen, sillä herrasmies ei vieläkään ole oppinut syömään itsekseen raflassa. Poislukien pakolliset työmatkat.

Ekana suunnatiin stiflat kohti Juttista, mut paikan köökin ollessa bosessa hypättiin sporaan ja puksutettiin Alppilan suuntaan kohti Weeruskan patoja. Siellä sit ladottiin tilaukset tiskiin ja kerrankin homma oli helppoa – nyt kun ei tarttenu vahvan mission takia edes avata ruokalistaa. Maksatilaus siis ineen ja ei muuta ku venaamaan annosta.

Sieltä se herkkuplätteri sit suht pikaisesti tuotiinkin ja voi jösses minkä kokoinen setti. Yks maksan hyviä puolia on se, et se on raaka-aineena sen verran edullinen, et sen kanssa harva paikka pahemmin sniiduilee. Nyt oli kuitenkin edessäni isoin setti ever! Ja niin siin kävi ku veikata saatto, et ei jaksanu äijä tota herkullista mättöä napaansa vetää, vaik kuinka yritti. Satsista riitti täkyjä myös frendille, mut silti oli pakko luovuttaa ja jättää lautaselle ihan kunnon klöntti tuota jaloa sisäelintä sekä aimo kasa maukasta muussia. Ku ei pysty niin ei pysty.

Large portion of liver by Weeruska

Stadissa on jokunen mesta, joista saa aina listalta kelpo maksaa ja oman reviirini sisällä sellaisiksi laskettakoon Cellan ja Weeruskan lisäksi ainakin Juttis, Sikala ja Salve. Noi mestat o muutenkin pomminvarmoja safkapaikkoja, joissa aina viihtyy ja saa hyvää muonaa. Olisko siis niin, et laadukkaan maksa-annoksen löytyminen listalta on luotettava merkki siit, et raflassa ymmärretään hyvän päälle ja et perusasiat ovat halussa sekä kondiksessa? Mene ja tiedä. Jatkan asian tutkimista…

P.S. Weeruskassa, Casa Maressa ja Helmi-Grillissä vielä tän viikonlopun ajan pizzaviikot, jossa tarjouksena kaks messevää lättyä yhden hinnalla. Mars mars!!!”

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: