Kahvila Sävy – itäisen kantakaupungin paras cappuccino

8 Elo

Poikettiin böönan kanssa sumpille Piritorin kupeessa vuoden päivät möllöttäneeseen Kahvila Sävyyn. Huhupuheet ovat kertoneet loistavista cappuccinoista ja vihdoin oli siis sauma testata noiden stoorien paikkansapitävyys.

Niinpä tänään astuttiin suurin toivein sisään tyylikkääseen ja sopivan sliippaamattomaan kahvilaan. Huomas heti, et nyt ollaan Kallion huudeilla, eikä esimerkiksi Etelä-Helsingin tai Töölön ylisteriileissä ympyröissä. Meininki oli rentoa mut ammattimaista, ja paikka henki hyvää pössistä. Fiilis vaan kasvo, ku sivusta seurattiin pätevän oloisen friidun touhuamista kahvimasiinoiden ja kattiloiden parissa.

Sit ku saatiin kupit pöytään niin heti näki, et nyt on ollut ammattitaitoinen barista asialla. Kesätytöt ei tähän pysty! Pirun tyylikäs kuppi, kuten kuvasta näkyy. Ja maku oli luonnollisesti samaa tasoa eli nyt löyty herrasmiehen kulmakunnan paras cappuccino, joka vetää vertaa Aleksilla majailevan Torren vastaaville. Isoin ero tulee miljööstä, joka ytimessä on huomattavasti kiireisemmän ja keikaroivamman oloinen. Sävyssä kävi pienen otannan perusteella kahvihifistelijöiden lisäksi niin lähibyggan haalarijannuja, opiskelijafriiduja kuin ulkomaisia reppumatkaajiakin. Mesta on siis kaikkien kahvidiggareiden paikka tilipussiin tai statukseen katsomatta. Hyvä niin.

Kahvila Sävyn Cappuccino (pieni kuppi, 2,5 €)

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: