Kuorojen kierros – taas!

17 Elo

Fiddu et on jälleen mennyt vuosi spiidipäisen oravan vauhdilla! Herrasmiehestä tuntuu, et ihan just tuli käytyä fiilistelemässä Kuorojen kierroksen satoa stadin kuppiloissa ja tostai-iltana ne tulee taas tänne tsungaa””¦ No, antaa tulla vaan, sillä toi kuorojen ja kapakoiden Art Goes Kapakka -teemainen kimppadiili on aina ollu tsekkaamisen arvoinen häppeninki.

Art Goes Kapakka 2011 / Kuorojen kierros 18.8.

Lomakausi alkaa olla finaalissa ja mökkireissut ja muut tsydeemit hoidettu siihen malliin, et nyt voi hieman pudottaa sykettä ja alkaa nauttia kotikulmien tarjonnasta. Ja siihen elokuinen stadi lämpimine ja pimeine iltoineen sopii aivan täydellisesti. Loppukesä tuo mukanaan Kuorojen kierroksen ohella Taiteiden yötä ja Huvila-telttailua ynnä paljon muuta spektaakkelimaista. Sen ansiosta kesän loppuminen ei edes ota pahasti pattiin. Ihme kyllä. Hyvä pössis siis päällä stadissa ja siitä kandee repii ilo irti nyt torstaista alkaen.

Huominen Kuorojen kierros pitää taas sisällään paljon must-tason tsydeemejä ja allekirjoittanut koettaa hilautua ainakin joihinkin seuraavista kulmakuntani suosikkimestoista:

  • Allotria (framilla mm. Naispoliisilaulajat)
  • Cafe Piritta (mm. Aventur)
  • Juttutupa (mm. Koiton laulu)
  • Soul Kitchen (mm. Kallion kantaattikuoro)
  • Rytmi (mm. Ä„änenkannattajat)
  • Siltanen (mm. Kullervo-kuoro)

Osaa näihin kinkereihin kandee ottaa jokaisen stadilaisen täysikäisen, vaik ei oliskaan kuoromusiikin fani. Nyt on nimittäin kyseessä lähinnä hyvästä meiningistä, rennosta fiilistelystä ja nastasta musasta, jota tarjotaan aina laidasta laitaan.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: