Lounaalla Vltavassa

22 Elo

Tuli positiivinen ylläri, ku poikettiin frendin kaa lounaalle viime perjantaina. Sovittiin tosta tapaamisesta jo alkuviikosta meilitse ja siinä chattaillessa pamahti meiliboksiin S-ryhmän spämmiä, jossa oli houkutteleva lounastarjous Ravintola Vltavaan. Siit sit irtos kipinä testata kyseisen tsekkiravintolan lounaskattaus. Kerrankin tuli meilimarkkinointi oikeaan saumaan!

Ravintola Vltava @ Elielinaukio (Rautatieaseman ja Postitalon välissä)

Mitään isoja odotuksia ei tonne mennessä ollu pöperön suhteen ja snadisti jopa skagasin, mitä kulinaristiystäväni moisesta keskusliikevetoisesta syöttölästä sanoisi. Yllätys olikin sit sielt posimmasta päästä, ku saavuttiin tonteille. Tarjolla ei ollutkaan tsekkiläistyylistä sianniska-bakkanaalia rasvaa tihkuvien buffapöytien ääressä, vaan erittäin diisentti kokemus pöytiin tarjottuine pöperöineen viihtyisällä miljööllä ja hyvällä serviisillä höystettynä.

Kupletin juoni oli se, et eka etsit itelles vihtyisän pöydän johon torppaat hanuris. Sit paikalle tepsuttelee neiti-ihminen ottamaan tilauksen lyhyehköltä lounaslistalta. Tilauksen jätettyään saat sit hiippailla noutamaan alkusalaattia varsin suppeasta mut ihan freessin näköisest noutopöydäst. Raaka-aineet olivat siis tuoreet ja leipä ihan kohtuullista eli mikä siin oli sit hieman kaninruokaa mussuttaessa, jutustellessa ja pääruokia odotellessa. Pöydät olivat viel sen verran irrallaan toisistaan, et uskals ihan rauhassa juoruta ja jauhaa shaibaa isola kauhalla!

Aika nopeasti meidän eteen sit roudattiin kauniisti duunatut liha-annokset punaviinikastikkeineen ja valkosipuliperunoineen. Satsien hyvyys ei onneks jäänyt pelkälle visuaaliselle asteelle vaan myös makupuoli oli ihan kohillaan. Niinpä vedimme setit hymyilen huiviin ja päälle haettiin viel lounaaseen kuuluneet kahvikupposet. Myös sumppi oli juotavaa eli hyvin meni läpi linjan, ku viel palvelukin pelitti ja oli ystävällistä & ammattimaisen oloista.

Ei ollenkaan huono vaihtoehto ytimen lounaspaikkoja funtsiessa, ku toi astetta stailimpi lounashetki kustansi kuitenkin alle 9 egee per lärvi. Poiketkaa niin näette. Tilaa oli ainakin testikerralla ihan kivasti.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: