Tänään: Janita @ LeBonk

25 Elo

Vaikka en ole koskaan snaijannut nimmareiden metsästäjiä niin pikkuskloddina tuli kerran hairahdettua ja löydettyä itsensä Anttilan levyosaston jonosta noissa mystisissä aikeissa. Siellä oli silloin joskus 90-luvun alkupuolella nimmarikeikalla suloinen nuori neitonen nimeltään Janita. Friidun musa oli jotain ennekuulumatonta näillä leveysasteilla ja ulkonäkökin oli jo silloin sen verran söpömmästä päästä, et teinihormonien hyrrätessä oli aivan pakko asettua jonoon jaagaamaan nimmaria ja näkemään edes vilaukselta tuota teinikaunotarta. Saldona tyylikäs valokuva varustettuna Janitan nimikirjoituksella ja omistustekstillä ””rakkaudella””. Pian tuon episodin jälkeen Janita muutti New Yorkiin ja allekirjoittanut jäi stadiin opettelemaan elämää. Kantapään kautta, tietenkin.

Janita vuosimallia 2011

Tänään olisi uus sauma nähdä tuo upeaksi naiseksi ja tulkitsijaksi kasvanut laulajatar Le Bonkissa. Art Goes Kapakka -festari lukuisine houkutuksineen villitsee Helsinkiä illasta toiseen ja sen kattaus on äärimmäisen hieno. Upeimpana helmenä tuosta kaikesta tarjonnasta nousee kuitenkin esille Janitan ilmaiskonsertti Le Bonkissa kello 21.00. Herrasmies on ventannut tota jo viikkoja ja nyt kun H-hetki lähestyy niin tunnelma alkaa olla jo aika groovy ja sitä siivitetään kuuntelemalla repeatilla artistin kolmea 2000-luvulla julkaisemaa albumia.

Janita on kasvanut kovasti korkoa New Yorkissa viettämiensä vuosien aikana ja kun hänen viimeisimpiä levyjä on kuunnellut niin voi ilman sinivalkoisia (imago)lasejakin lausua, että kyseessä on yksi genrensä lahjakkaimmista tulkitsijoista koko tällä retuperällä olevalla pallolla. Ja jos tuo jostain lukijasta tuntuu överiksi vedetyltä hehkuttamiselta niin ei sit muuta, ku tänä iltana tsekkaamaan tilanne. Mikään tekosyytä ei poisjäännille löydy! Kyseessä kun huippuartistin ilmainen keikka stadin paraatipaikalla ja veto alkaa vielä niin ajoissa, et seuraavana aamuna pystyy lähtee duuniin ilman suurempia ylösnousemistuskia.

Kandee myös tutustua Janitan blogiin, jossa mielenkiintoisia keloja funtsittavaksi.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: