Espoon Kilim

31 Elo

JOS joskus satut vahingossa lipsahtamaan Espoon puolelle keskellä päivää niin voit hakea lohtua kurjuuteesi hyvän lounaan muodossa turkkilaisesta Kilim-ravintolasta. Mesta sijaitsee suht kämäsessä miljöössä Tapiolan ostoshelvetin kupeessa, mutta kandee silti karaista mielensä ja karauttaa rohkeesti ineen…

Ravintola Kilim ulkoapäin

Kävimme kollegoiden kanssa Kilimissä yksi päivä päästäksemme pakoon infernaalisen karua palaverisavottaa. Ja hyvä niin, sillä kyseinen ruokakeidas balsamoi mukavasti powerpoint-esitysten rampauttamia kehojamme sekä hilasi myös menttaalipuolen mittarit takaisin plussalle. Sen verran kattava ja laadukas oli paikan mättöbuffa.

Osa Kilimin buffa-pöytää

Kysyi herrasmieheltä aika paljon selkärankaa, ettei homma lähtenyt ihan lapasesta. Hillitsin kuitenkin pienen mieleni ja keskityin maistelemisen jaloon taitoon brutaalin ammentamisen sijaan. Etenkin kebab-lihan hyvä laatu & pippurinen maku antoi hyvän pohjan, jonka päälle oli nättiä sit rakentaa monipuolista settiä meze-pöydän antimista. Hummus ja muut sörsselit komppasivat kivasti keskenään ja kokonaisuudessaan lukuisten herkkujen kattaus toi mieleen Tehtaankadun päädyssä majailevan legendaarisen Ani-raflan antimet.

Ensimmäinen lautanen

Ja vaikka stadin lippua mielelläni liehutan niin nyt on pakko antaa sen verran periksi, et muka-kaupunki Espoon vastine Anille eli Kilim tais ottaa pistevoiton. Menestyksen salaisuutena on hyvät raaka-aineet, setin tuoreus ja tarjonnan monipuolisuus.

Nuo positiiviset pointit ovat huomanneet monet muutkin, sillä sen verran tukossa toi mesta on aina koekäynneillä ollut. Sekaan kandee kuitenkin tunkea! Trust me.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: