Tony’s Deli – stadin salainen italialainen helmi

4 syys

Yks stadin aliarvostetuimpia iltalialaisia rafloja on ehdotomasti Bulevardilla jo pitkään lymyillyt Tony””™s Deli. Jostain kumman syystä mesta ei ole koskaan listoilla, kun ”arvovaltaiset tahot” listaavat suosikkejaan saapasmaalaisten keittiöiden joukosta.

Herrasmies on aina saanut paikassa hyvää pöperöä a””™la carte -puolella ja varsin usein on tullut myös vedettyä after work -pohjalta mestan mukiinmenevä antipasto-pöytäkin. Etenkin tuossa tuotteessa on hintalaatu-suhde kohillaan ja siihen ku on viel yhdistänyt usein tarjolla olevan skumppatarjouksen, on voinut tehdä maukkaan makumatkan Italiaan varsin kuluttajaystävälliseen hintaan. Loistava tapa viettää duunipäivän jälkeiset tunnit isolla possella.

Tony´s Delin tyylikäs interiööri

Nyt kun paikalle poikettiin seurueen kanssa illastamaan, skipattiin antipastot kokonaan ja keskityttiin listan antimiin. Ja tota mainiota listaa jouduttiin aika pitkään tihrustamaan ja herkullisia annoksia puntaroimaan, ennen kuin osattiin päättää jokaiselle mieluinen setti. Onneks riitti salin väellä ymmärrystä, sillä saivat käydä tiedustelemassa tilannetta varmaan viisi kertaa. Paikka ei tosin ollut perjantai-illasta huolimatta turvoksissa, joten painetta ei ollut ripeään suoritukseen. Eikä hosuminen koskaan kuulukaan ystäväporukan herkutteluhetkiin!

Pääruoat tulivat aikanaan pöytäämme ja ne havaittiin tyylikkään oloisiksi, kauniisti nostetuiksi ja etenkin maukkaiksi. Pöytään kannettiin mm. portobelloravioleja yrttikermakastikkeessa ja grillattua kananrintaa tomaatti-pinaatti-cannelonejen kera. Ja pakko myöntää, et oli just herrasmiehen suunmukaisesti duunatut sydeemit. Ja lisäpojot kajahtaa plakkariin viel siitä, et joka heppu & donna sai vatsansa täyteen eli annoskoko oli myös kohillaan.

Syömisen lomassa hieman ihmeteltiin oikein joukolla paikan autiutta, eikä siihen löytynyt selitystä. Ei oikein herrasmies bonjaa, miksi hyvällä sijainnilla, ystävällisellä palvelulla, kohtuuhinnoittelulla, tyylikkäällä interiöörillä ja etenkin maukkaalla safkalla varattu mesta ei ole täyteen buukattu perjantai-iltana parhaaseen herkutteluaikaan! Etenkin kun paikan sähköinen pöytävaraus-sydeemi on toimivin, mitä olen koskaan nähnyt. Buukkaus tapahtui verkossa niin helposti ja käyttäjäystävällisesti, et harvoin nettiasiointi on noin hubaa. Kandee stedata vaikka heti tästä.

Parasta tuossa Tony’s Delin huomassa vietyssä illassa oli (erinomaisen seuran lisäksi!) kuitenkin jälkkäriks vedetyt Tiramisut. Aivan mielettömän mehevä setti! Isohko jälkkäri oli suussa sulavan maukas, täydellisesti kostutettu ja sen suuhuin jättämä hieman makea ja mokkainen maku aiheutti nautinnon väristyksiä vielä himassa, kun olen kömpimässä koisimaan. Kiitos siitä.

Kehotan siis kaikkia, jotka ymmärtävät hyvän sapuskan päälle antamaan Tony””™s Delille tsäänssi. Ette tule katumaan!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: