Hyviä uutisia korurintamalta

17 syys

Tullu ajoittain podettua huonoa omaatuntoa siit, et en ole paljoo jaksanu skrivailla koru- & kellopuolen pöhinöistä viime aikoina. Yks syy tähän allekirjoittaneelle epäominaiseen passiivisuuteen on ollu se, et tol alalla ei vaan oo pahemmin tapahtunu mitään mainittavaa. Lähinnä on mediassa märehditty jalometallien hintojen kolossaalisesta kohoamisesta ja siitä ei viitsi herrasmies sen kummemmin postailla, ku ei oo mitään aiheeseen lisättävää… Elämme kovia aikoja, hyvät ystävät.

Toinen syy kirjoitustaukoon on se, et herrasmies ei oo osannu pahemmin aidosti innostua mistään jalometallipuolen puolen jutuista enää pitkään aikaan. Nyt sain semiyllättäen posipuolen kiekkoja ruosteiseen myllyyni ja siksi on ilo taas skrivata koruasiaa. Ja navan alapuolella on sellainen kutina, et lisää päräyttävää meininkiä on viel tulossa tälle syksylle. Niistä sit enemmän, ku aika koittaa…

Kävin torstaina stadin empirekeskustassa sijaitsevassa uusitussa Kiseleffin talossa kutsuttuna tsekkaamaan uutta korumallistoa ja heti ku ineen kömmin, huomasin saavani kiksejä noista framille kajautetuista uusista hopeakoruista. Hyvä frendini ja taitavaksi tunnustamani kultaseppä & yrittäjä Jussi Louesalmi oli todellakin pannut parasta osaamistaan tiskiin ja tuloksena oli vaikuttavaa matskua. Tossa evidenssiä:

Gems by Jussi Louesalmi

Herrasmiestä puhutteli noissa pirteissä ja freessin näköisissä koruissa nasta värimaailma ja omin avuin duunattu emalipinta, jotka antoivat tuoretta näkemystä jo paljon koluttuun muotomaailmaan.  Maltilla luotu korujen väriskaala puhutteli syksyyn valmistautuvaa ihmistä varsin syvältä. Jussi kertoi saaneensa inspiraation muotokieleensä jalokivimaailman graafisesta suoraviivaisuudesta ja tuo briljanttimaailman vektori-meininki oli siirretty upeasti varsin kaksiulotteisiin ja skandinaavisen niukkamuotoisiin koruihin.

Herrasmies nostaa kotsaansa kattoa kohti Jussin ottamasta askeleesta kohti modernia, ja silti kansan syviä rivejä tavoittelevaa sarjatuotantomeininkiä kohti. Oma kokemukseni esimerkiksi nordicjewel.fi-verkkokaupan pyörittämisestä kertoo, et juuri tuon hintahaarukan (100-200 €) korut ovat vielä koko kansan tavoitettavissa ja kysyntä ollee taattu näille järkevänhintaisille design-koruille nuorten kaupunkilaisten keskuudessa. Siis juuri sen possen toivoisi ymmärtävän innostuvan näistä upeista tuotteista, joka muutenkin snaijaa hyvän designin, yksilöllisyyden ja itseensä satsaamisen päälle. Käykää siis ihmeessä tsekkaamassa noi alkusyksyn hoteimmat hopeakorut Senaatintorin laidalla Au3-myymälässä!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: