Ravintola Helmi-Grilli

21 syys

Vaik Helmi-Grilli pitäis kuulemma perinteiden mukaisesti kirjoittaa ilman väliviivaa, niin herrasmies ei moiseen suomenkielen raiskaukseen taivu. Yritin kyllä, mut feilasin pahasti. Ei vaan pysty eli kykene! Moni ei varmaan näiden skrivaamisten perusteella usko, et sisälläni budjaa kielioppinatsi ankarimmasta päästä. 😉

Helmi-Grilli (@ Kontula)

Mut jos unohtaa raflan nimen katastrofaalisen kieliasun, niin muuta pahaa ei tosta Itä-Helsingin perinteisestä pöperömestasta pysty lohkaisemaan. Käytiin siel taas lauantaina pienellä porukalla testikierroksella ja hyvät oli jälleen kerran setit. Etenkin jäi mieleen alkupalaksi tyyppaamani pekonietana-annos, jossa kuumassa uunissa rapeaksi paistuneet possuslaissit olivat hyvin höystäneet tihkuneella rasvamärstillään ruukussa olleet herkulliset ja valkosipuliset etanapallerot. Teki gutaa kitusissa, vaik suonet huusikin tukittuina pihisevää hoosiannaansa!

Etana on herrasmiehen herkkua!

Lisäks on myös hehkutettava mestan henkilökuntaa. Hieman pompittiin pöydästä toiseen, kikkailtiin tilausten parissa sekä ruikutettiin kuumasta salaattilautasesta. Kaikesta huolimatta homma pelitti aidolla hymyllä höystettynä koko salihenkilökunnan voimin. That””™s the spirit!

P.S. Oktoberfest on käynnissä Ravintolakolmion mestoissa (mm. Juttis, Weeruska, Helmi-Grilli ja Casa Mare) eli kandee käydä vetämässä huiviin esimerkiksi Tirolinleike kepeällä smetana-pekoni-hapankaali-hässäkällä. Sitä voin suositelle vuosien kokemuksen perusteella ja sen käyn itsekin skruudaamassa heti, kun vaan tonteille ehdin…”

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: