Black Rat Natural Cider – tältä sen kuuluukin maistua!

15 Lok

Kesällä Britanniassa reissatessa tuli baarimikkojen ja paikallisten pubiäijien kauhuksi tilattua välillä myös tuopillinen edullista ja kirpeää siideriä. Neitimäistähän tuo kieltämättä oli, mut herrasmiehestä oli vaan niin piristävää nähdä hanassa aidon omenaista ja kuivaa siideriä kotimaisen ällömakean ja päärynäpainotteisen valikoiman vastapainoksi. Suomessahan suurin osa sidukkaosastosta on mennyt vuosien saatossa ja valikoiman laventuessa suorastaan päin persusta. Pissisten kansallisjuomaksi kohonnut juoma on joutunut todellisen häväistyksen kohteeksi makupaletin kustessa ananasten, vadelmien, mangojen ja muiden eksoottisten hedelmien sekä marjojen suuntaan. Unohtamatta light-tuotteiden mukaan tuomaa perverssiä twistiä!

Nyt tuli kuitenkin tyypattua hyvä siideri. Kerrankin oli kyseessä nimensä veroinen tuote, sillä brittiläinen Black Rat mainostaa tölkkinsä kyljessä olevansa kuiva ja luonnollinen omenasiideri. Ja siitä nyt oli kyse ja kirpeän omenainen juoma oli juuri sopivan aromikas eli omenamehun makuinen & tuoksuinen olematta lainkaan liian makea. Tältä siiderin pitää maistua!

Black Rat - omenasiideri parhaasta päästä

Sääli et laatusiiderit maksavat Suomessa ihan törkeen paljon ja jo se riittää herrasmiehelle usein syyksi pysytellä oluthyllyn tarjonnan parissa. Silti on aina välillä piristävää napata tällainen laatujuoma tuomaan makua elämään ja luomaan toivoa sen suhteen, että siideripuolella on edelleen tarjolla myös oikeasti siideriltä maistuvia juomia.”

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: