Café Pirittan keittolounas

26 Lok

Aina välillä on herrasmiehellä aikaa tsittailla lounaalla hieman pidempään ja samalla sortua epäluterilaiseen nautiskeluun & laiskotteluun. Kotikulmien parhaat puitteet tuollaiselle pitkälle lounaalle tarjoaa hulppealla merinäköalalla ja maittavalla keittolounaalla varustettu Tokoinrannan Café Piritta.

Piritta (@ Tokoinranta)

Pirittassa on ihmislapsen hyvä imuroida maistuvaa keittoa naamaan kaikessa rauhassa ja raittiista meri-ilmasta nauttien. Mestan terde on yks hoodien parhaista ja snadisti korkeampi hintataso takaa sen, et siellä ei Tokoinrannan juoppoporukat pyöri jaloissa. Pääasiassa ainakin lounasaikaan mestan kansoittavat tuoreet mamat lastenvaunuineen ja Hakaniemen & Siltasaaren tyylikkäät ikärouvat, jotka siemailevat valkkaria tai cappucinoaan eläkepäivien suomassa rauhassa.

Pirittan puitteet inessiivissä

Usein tuossa daamivetoisessa seurassa lymyilee läppärinsä (ilmainen wlan!) kanssa myös herrasmies nauttien isoa keittolautasta ja sen mukana tulevaa herkullista salaattia. Joka päivä Piritta tarjoaa pari keittovaihtoehtoa, ja aina on löytynyt maittava kulho klyyvarin alle tosta suppeasta mut laadukkaasta valikoimasta. Viime viikolla lusikoin savuporokeiton ja meksikolaisen chorizo-keiton suu messingillä. Tohon keittosettiin (8,50 €) kuuluu oheen salaatin, makuveden ja leivän lisäksi viel kahvikupponen eli kattaus on kondiksessa ja sinänsä skidisti tyyriillä keittolounaalla saa myös vastinetta masseilleen.

Cafe Piritta

Iso posipojo mestalle siistin sisutuksen, wlanin, rauhallisuuden, huippunäköalan ja hyvän serviisin lisäksi vielä siit, et aukioloajat ovat erittäin asiakasystävälliset. Koskaan ei ole käynyt niin, et olis joutunu dörtsiltä veke pakittaa, sillä rafla on auki päivittäin ysistä eteenpäin (su-ti 9-22 ja ke-la 9-24). Välillä on tullut viikonloppuisin aikaisen aamukävelyn yhteydessä poikettua pullakahville ja siihenkin on ollu aina dörtsit levällään sekä valikoima, maut ja puitteet kondiksessa.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: