Minna Sjöholm @ Galleria Ama

2 Mar

Kolahti avajaiskutsu meiliboksiin ja koska juhlien aikataulu sopi napsahtaen kalenteriini niin ei muuta ku avec kainaloon ja menoksi. Kysees oli Ama Gallerian happening, jossa lyötiin framille suomalaisen Minna Sjöholmin uusimmat maalaukset.

Sjöholm oli sutinut menemään öljyväreillään varsin fotorealistista, mut silti lennokasta ja kaunista taulua parinkymmenen teoksen edestä. Aihepiiri oli varsin herrasmiestä puhutteleva, sillä nyt oltiin urbaanien ja varsin stadilähtöisten kaupunkinäkymien äärellä. Oli tauluja fiilistellessä kliffa yrittää bongata mestoja, joita kyseiset taideteokset esittivät. Itselle kolahti aika rajusti parikin duunia, mut valitettavasti ne olivat jo menneet Kaupunginmuseomme kolleksiooneihin. Damn.

Minna Sjöholm: Hakaniemi 3

Muutama myymätönkin ja varsin kuluttajaystävällisesti hinnoiteltu taulu jäi kivasti kaihertamaan mieltä ja tänään löysin itseni mittailemassa biksini seiniä seiniä sil aatoksella, josko sittenkin tunkis handuu taskun ja kävin slumppaamassa nousevan taiteilijan teoksen himaan. Galleristi tse suositteli hankintaa jo pelkästään sijoitusmielessä ja kertoi ajattelevansa Sjöholmia omana schjerfbeckinään, joten voipi olla et noiden hinnat joskus pompsahtavatkin pilviin. Ainoo ongelma (likviditeetin lisäks!) taideteoksissa sijoituksena verrattuna vaikka osakeomistuksiin on se, et osakkeesta on huomattavasti helpompi luopua kuin maalauksesta.

Minna Sjöholm: Ohi 9

Jotenkin meinaa loppua sanat ja etenkin adjektiivit kesken noita itse taideteoksia kuvaillessa, mut kertokoon seuraavat fotot sit ne kuuluisat tuhat sanaansa. Ja jos sekään ei riitä, niin menkää itse tsekkaamaan systeemit. Sijaintikin on viel sellainen, ettei ainakaan kenenkään stadilaisen ole hankalaa mestoille päästä. Näyttely on viel pari viikkoa auki!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: