Moderni tatsi konjakkiin

16 Mar

Perinteisesti härmässä kiskotaan konua naamariin aterian päälle digestiiviksi. Nyt oli aika laajentaa tajuntaa ton suhteen, ku nasahti kutsu maistelemaan konudrinkkejä A21 Cocktail Loungeen. Eihän tosta voinut kieltäytyä eli heilahdin tikkana mestoille.

Setti alko ranskalaisen jantterin, monsieur Dominiquen konjakkiesitelmällä. Ton sivistävän setin päälle olikin aika nostella kupposet framille ja alkaa kiskoa konua kitusiin. Hell yeah! Alkuun vedettiin perinteisellä kattauksella jalojuomaa sellaisenaan, mut sit alko kiekat nousta koneessa ja rummut päristä.

Laatua ja makua elämään!

Mestan drinkkivelho Timo Siitonen oli loihtinut konjakkipaukkuja kaikissa staankaaren väreissä ja makuskaalakin oli laaja aina passionhedelmästä kaneliin ja inkivääristä boysenmarjaan. Pohjalla joka nektarissa pörisi Remy Martinin VSOP, joka antoi jalon ja pehmeän aromaattisen makunsa paukkuihin. Votkalla ei oltais tollaseen täyteläisyyteen päästy!

Timo Siitonen ja konjakkidrinkit

Oli todella suuri kunnia olla megessä maistelemassa noiden innovatiivisten juomien lanseeraustilaisuudessa. Upeeta settiä kaikin puolin. Ja jos joku innostu ajatuksesta noista moderneista ja konjakkikäsitystä laajentavista drinksuista niin sieltä niitä saa loppuvuoden ajan. Mars mars siis kohti Annankadun maailmanluokan drinkkibaaria.

Värisuora

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: