Shaibaa settiä Ruoholahdessa

24 Mar

Herkuttelin eilen illalla hyvässä seurassa Weeruskan maankuulua kasvisburgeria. Sen tähden kontrasti olikin härskin raju, ku tänään haukkasin ka**aa Spizy Co:n hampurilaisen muodossa. Toi Ruoholahden kauppakeskuksessa oleva mesta oli just niin kämänen, ku paikan Foursquare-sivuilla annettiin ymmärtää. Valitettavasti tsekkasin ton vinkkilistan kännykästäni vasta jälkikäteen, sillä muuten olisin varmaankin ottanut vaarin seuraavistaa, vähemmän mairittelevista kommenteista:

  • ”Expensive & tasteless”
  • ”Total crap, go to Subway instead!”
  • ”Ironic that Spizy serves tasteless food”

Olisinpa edes uskonut omia öögiani, jotka viestittivät kaikki hälyvalot vilkkuen aivoilleni perääntymiskäskyä jo paikan sisäänkäynnin luona. En kuitenkaan nälissäni halunnut kuunnella totakaan vaan marssin suoraan tiskille tekemään oorderia. Tilasin pelokkaan ja kädettömän oloiselta friidulta New York Burgerin ranskalaisilla ja kyytipojaksi yhden törpöllisen marjasmoothieta.

Spizy Co. @ Ruoholahden kauppakeskus

Parasta tossa illallisessa oli nopea serviisi, sillä tuskin olin ehtinyt saada hanuria penkkiin, kun oli hamppari jo pölähtänyt pöytään. Noin valjulta se näytti:

New York Burger with fries

Makupuolelta ei oo paljon muuta sanottavaa, ku et sämpylä oli kuvottavaa huttua, juusto liimamaista liisteriä ja tuplapihvit sen mautonta & kuivakkaa settiä. Kokonaisuus oli niin kuivakka, et ilman ihan OK:n makuista smoothieta en olis tota systeemiä saanut nieltyä edes alas. Kastikkeissa ja muissa lisukkeissa oli sniiduilti sen verran raskaasti, et ei päästy edes lähellekään edellisillan mehevää makukokemusta.Ranskalaiset oli semiraakoja ja niiden lössöhkö habitus sekä mössö sisin eivät tätä enempää anna aihetta kommentointiin…

Toisaalta toi oli jo arvattavissakin, mut tulipahan testattua. Ja samalla tsekattua toikin mesta ankeine ostoskeskusympäristöineen ja akvaariomaisine fiiliksineen. En suosittele kenellekään, eikä tuolla kyllä oikein ketään ollutkaan.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: