Karjala Terva 4,5% – miehekäs janojuoma

6 Jou

Kietaisin Itsenäisyyspäivän kunniaksi kuivaan kurkkuuni tölkin Karjalan Terva-keppanaa. Olipa hieno makuelämys! Aikaisemmin olin laskonut tota ööliä vaan A-vahvuisena, mut nyt poikkeuksellisesti tuntu siltä, et kerrankin kolmonen vie voiton isoveljestään.

Jotenkin tuli jytisevän miehekäs, sanoisinko jopa äijämäinen isänmaallisuusfiilis, ku kumos pint-kokoisesta (0,568 l) tölkistä tuota kauniin väristä ja tervaisen sekä savuisen tuoksuista janojuomaa lasiin. Vaikka maku oli yllättävän raikas niin silti Karjala Tervassa oli vahvaa luonnetta ja suomalaishenkistä persoonallisuutta. Tuo persoonallisuus tuli juuri sopivassa suhteessa annostellusta tervaisuudesta, joka palautti ajatukset näin itsenäisyyspäivänä agraareihin juuriimme. Tätä bisseä hörppiessä orjakansan kermaperseinen jälkeläinen kokee sisäsiistin häivähdyksen korpikuusikon synkkyydestä ja savupirtin silmiäkirveltävästä katkusta.

Herrasmiehen uusi suosikki: Karjala Terva III

Savuinen häivähdys kaiken tervan ja raikkauden keskellä toimi ku molotovin koktail tankkiin! Juuri tuolta haluan olueni maistuvan, kun mieleni tekee jotain luonteikasta, kotimaista ja laadukasta ohrapirtelöä. Sääli et tuli slumpattua vaan yks törppö. Toinenkin olis menny samaan janoon, vaik ei tätä ehkä ihan sammiokaupalla kiskois.

Paljon onnea itsenäiselle Suomelle!

Mainokset

2 vastausta to “Karjala Terva 4,5% – miehekäs janojuoma”

  1. abe simpson 08/12/2012 klo 15.55 #

    Kiitos kivasta blogista. Terva on aliarvostettu olut. Olkoonkin savuaromia, mutta eipä ole ennen tullut vastaan näin raikasta savuolutta. Otetaas toinen!

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: