Ravintola Sunn – puitteitaan vaatimattomampi brunssi

16 Tam

Käytiin pyhäpäivänä kaveripoppoolla rykäisemässä Senaatintorin laidalle vajaa vuos sitten pelmahtaneen Ravintola Sunnin brunssi. Mesta on saanut oman slaissinsa stadin brunssibuumikakusta ja siksi buukattiin pöytä jo ennakkoon. Hyvä niin, sillä tukossa oli koko torppa heti aamukybästä eteenpäin. Pari timmaa siel tsittailtiin shaibaa jauhaen ja brunssisydeemejä skruudaten, eikä yhtään vapaata jakkaraa ollu extempore-yrittäjille tarjolla.

Ravintola Sunn: Pääsali

Toi mestan suosio ei vaan oikein tolla (tokalla) tyyppauskerralla auennut. Onhan tuol staili empiremiljöö ja hulppeet näkymät fönkkareista, mut perusfundamentti eli safkapuoli ei kyl päräytä oikein millään tasolla. Brunssiantimet oli loppupeleis yllätävänkin niukat ja muistini mukaan edelliskertaa suppeemmat. Esimerkiksi aikasemmalta rundilta mieleen jäänyt fisu loisti poissaolollaan ja juustotarjonta oli yhden vaivaisen brien varassa.

Ravintola Sunn: Suppeat antimet

Eikä paljoo lämmittänyt sekään, et juomavaihtoehtoina oli ainoastaan tsufe, tee ja voda. Tää oli kyl eka kerta, ku stadin brunssisessiossa tuoremehun kaltainen peruskaura loistaa poissaolollaan. Ankeimmassakin maakuntahotlassa on aina jotain mehkaa framilla ja ainakin allekirjoittaneen brekkariin sekä brunssiin se kuuluu oleellisena palikkana. Sunnissa sitä kyl sai slumpattua lisämaksusta, mut luulis et se olis voinu kuulua 15,50 €:n perushintaankin.

Onhan tällanen aika white whinea*, mut pakko märistä & päristä, ku nyt vaan vahvasti tuntuu siltä. Mut ettei menis ihan spiidaamiseksi niin annettakoon posit hyvästä sumpista, maukkaasta broiskusta, laadukkaista raaka-aineista ja monipuolisesta sekä tuoreesta leipätarjonnasta. Ja onhan se aina vaikuttavaa, ku ikkunasta näkyy Senaatintori ja Tuomiokirkko!

Ravintola Sunn: Hulppeat näkymät

* Frustrations and complaints that are only experienced by privileged individuals in wealthy countries

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: