Mare Chiaro Secondo – Kallion uniikki klassikkomesta

22 Tam

Yks legendaarisimmista safkapaikoista herrasmiehen hoodeilla on Hämeentiellä Neljännen ja Viidennen linjan välissä pitkään smyygannut Mare Chiaro Secondo. Toi pizzaan ja pastaan erikoistunut rafla on yyberuniikki ilmiö stadin raflakentässä ja todella visiitin arvoinen paikka, jos yleissivistyksessä on aukko ton kohdalla.

Missä muulla käännytetään ovella, jos ei oo tehnyt puhelimella ennakkoon pöytävarausta SEKÄ tilausta? Missä muualla kehäteiden sisäpuolella soi taustalla Kari Tapio ja pöydisssä on mummohenkiset punaruutuliinat? Missä on terveystarkastajienkin hampaisiin joutunut yleishygienia, mut silti tupa aina täynnä ku se kuuluisa turusen tussari? Missä muualla safka on huippuluokkaa ja maksaa silti suunnilleen femman per annos? Mikä muu mesta säilyttää suosionsa vuodesta toiseen, ilman markkinointia tai edes ilman omia nettisivuja? J mikä muu syöttölä enää juoksuttaa korttiasiakkaat lähimmälle automaatille?

Käytiin frendin kaa Mare Chiarossa yks iltapäivä lounaalla ja taas veti ukon hiljaiseksi. Mahdoton ymmärtää, kuinka voi vitosella saada niin mahtavan lasagne-annoksen, et syödessä meinas melkein tippa tulla ison miehen silmään?!? Annokseni oli niin törkeän mehevä sekä hyvällä tavalla kotitekoisen oloinen ja täydellisen kokoinen, et olisin mielellläni pulittanut siitä reilusti yli tuplahinnan. Mut vitosen se makso ja sisälsi viel hyvän jötkäleen uunituoretta patonkia sekä alkusalaatin. Käsittämätöntä meininkiä, jonka mahdollistaa vaan omistaja-Ollin rakkaus lajiin ja elämäntapa, jossa hyvän pöperön tarjoaminen ajaa bisneksen ja voitonmaksimoinnin ohi.

Lasagne-annos á la Mare Chiaro

Kiitos siis taas kerran mahtavasta lounaasta ja jatkakaa tismalleen samaan malliin!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: