Olvi Vaakuna – Back in Business

9 Hel

Vanha sankari on palannut uusissa vatteissa. Olvin klassikkobisse Vaakuna on ilmestynyt takaisin maitokauppojen valikoimiin uudistetussa ja varsin miehekkäässä puolen litran tölkissä. Ja tarttuipa sellainen semivahingossa kouraan tämänpäiväisellä kauppareissulla. Ei siinä auttanut sit muu, ku kosauttaa törppö auki ja ryhtyä laskomaan sitä uteliaan innostuneena ikeniin.

Olvi Vaakuna (4,7%)

Aika lähelle herrasmiehen normibisseoptimia tällä mennään, sillä sen verran on saksalaisvaikutteinen ja täyteläisen mallasmainen maku täs Olvin bisukassa. Värikin on astetta peruslaageria mörkimpää ja matalahkoon hiilihappotasoon nähden runsas vaahto näyttää kotikolpakossa oikein juhlavalta. Tätä täysmallasolutta on kliffa särpiä huiviin.

Jos ja kun pitää aina jotain dumatakin niin sivallettakoon sanan säilällä skidisti persoonatonta perusmakua, jonka lyhyys vielä himpan alleviivaa munattomuutta. Kyseessä siis laadukas perusolut, joka ei ihan hyvästä yristä huolimatta luksustasolle könyä. Kilpailukykyinen vaihtoehto kuitenkin kotimaiselle perushiivalle, jota voisi hyvin kuvitella hörppivänsä ruokapöydässäkin.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: