Afterwork Tony’s Delin tyyliin

13 Hel

Nyt kun arki taas maanantain muodossa läsähti silmille on hyvä muistaa, ettei työviikon tartte olla pelkkää kurjuutta. Viime viikolla piristin arkeani poikkeamalla Bulevardin Tony’s Delin dörtseistä sisään ja unohdin työelämän ankeuden suomalla itselleni pientä arjen luksusta heidän Afterworkinsa muodossa. Nyt suosittelen varauksetta muille samaa temppua.

Vapaudu arjen ikeestä ja poikkea afterworkissa!

Afterwork on näinä aikoina kuuma sana stadin rafloissa ja sen skidisti epämääräinen merkitys venyy perinteisestä häppäristä erilaisiin safkapuolen virityksiin. Tota janan positiivisempaa päätä edustaa ehdottomasti Tony’s Delin helmikuun afterwork-tarjous, joka pitää sisällään kuuluisan antipasto-pöydän ja lasin skumppaa. Koko setti on lunastettavissa neljästä eteenpäin varsin asiakasystävälliseen 10 egen tasarahahintaan. Ja jos/kun skumppahimo iskee, niin lisää saa tiskiltä pulittamalla 250 sentin kohtuukorvauksen.

Italialaisen pöperön ja monipuolisten kattauksien ystävänä diggasin pirusti tota antipasto-konseptia. Parinkymmenen sorttimentin alla notkuva herkkupöytä oli juuri sitä, mitä tällainen nälkäinen toimistorotta kaipasi. Etenkin hyvät kinkut & salamit, rosmariinimarinoidut oliivit ja mehevä foccaccia jäivät mieleen. Eikä passaa dissata marinoitua kanaa tai laadukasta parmesanjuustoakaan.

Jos siis duuniviikko alkaa painaa niskassa, niin suo itsellesi palkinto ja poikkea rankan työpäivän päälle Tony’s Deliin. Olet sen ansainnut!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: