Indiedays Fashion Weekend @ Kluuvi

25 Hel

Steppaillaanpa hetki heikoilla jäillä ja astutaan samalla muotibloggareiden yleville, mutta ah niin herkille varpaille. Poikettiin nimittäin tänään porukalla tsekkaamaan Suomen muotimaailman nousevia staroja Indiedaysin organisoimalla myyntihappeningilla uudelleensyntyneessä Kluuvin kauppakeskuksessa. Ja sepä innoitti ihan tällaiseen muotibloggaukseen (jossa ei tosin hepenillä herkutella)!

Fashion-myyjäiset 24.-26.2.2012 (Kluuvi)

Mestoilla oli ton rättipuolen designerkreemi, mukaan lukien herrasmiehistelijän suosikkisuunnittelijat Kaisa Riivari & Mirkka Metsola. Kluuvin yläkerran pohjoispääty oli pakattu täyteen huippuluokan vaatesuunnittelijoiden rekkejä ja noit rekkejä tais olla visiittiajankohtanamme enemmän ku potentiaalisia asiakkaita. Siinä varmaan onkin koko muotibisneksen isoin kompastuskivi eli Suomi on vaan liian snadi läntti, jotta löytyis populaa noita kledjuja slumppaamaan. Niinpä jokaisen designerin elinehto lienee se, et saa kokoelmaansa puskettua ulkomaille ja se taas vaatii fyffeä sekä osaamista. Tai sit pari pätevää svenssonia taustalle, sillä länsinaapurissa toi brändäys ja vientisydeemi on vaan niin paljon paremmin hallussa. Aika vahvasti noita muotityyppejä symppaan, ku saojen dilemmojen ympärillä pyörii toi läheinen nordicjewel.com-proggiskin…

Kaikki mukaan!

Siinä oliskin toimiva win-win-kombo, ku sais överipätevän finskisuunnittelijan ja lipevän svenskimyyntitykin yhytettyä kimppaan.  Helpommin sanottu ku tehty, mut sitä venttaillessa kandee poiketa tonne Kluuvin yläpankolle, sillä meno jatkuu viel huomisen. Silloin kuulemma luvassa muutakin herkkua, kun ihkaoikeat muotibloggarit ovat mestoilla myymässä omien vaatekaappiensa runsasta satoa. Herrasmies ymmärtää pysyä sillloin poissa ja keskittyä vaik viskiarvion skrivaamiseen… Suutari pysyköön lestissään!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: