Pacificon brunssi – taas kerran pelkkää posia!

10 Maa

Oli aika auditoida City-lehden Helsingin paras brunssi -palkinnon voittanut Pacificon lauantaibrunssi. Tarkoituksena oli tsekata, vieläkö laatu on Helsinginkadulla säilynyt ja meno yhtä rentoa sekä inspiroivaa kuin ennen. Ja olihan se!

Pacificon brunssi, stadin paras hinta-laatu-suhde

On aina yhtä päräyttävää mennä tonne tsittailemaan ja nauttimaan letkeästä meiningistä sekä maukkaasta kattauksesta. Homma pelittää snadia jonotusta lukuunottamasti paremmin kuin ne kuuluisat sata jänistä. Pöperöä on sen sataa sorttia, ihmiset ovat mielenkiintoisen näköisiä, meininki on kohteliaan positiivista ja musa pumppaa just sopivalla volalla tällaisen käpynkin korvaan. Sisustus on kalliolaisen omaperäistä, ja interiööri & popula luovat mukavan inspiroivan mielentilan sekä hämäävän illuusion siit, et ollaan reissussa jossain boheemimmassa eurooppalaisessa kaupungissa. Ja tuo kaikki alle kybän hintaan!

Eipä löydä herrasmiehistelijä tossa kokonaisuudessa muuta kuin kiitettävää raportoitavaa. Auditointi siis katsotaan läpikäydyksi kiittävin arvosanoin ilman mitään mainittavaa poikkeamaa. Jatkakoon Pacificon parivuotinen brunsseilumeininki siis samalla setillä ja rinta pydessä eteenpäin tämänkin vuoden. Respect.

Ja lisäpinna viel tummanpehmeästä reilun kaupan kahvista.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: